2777
2789
عنوان

جوک ✨️😍😂🤌🏻 سری ...💣💯 🟡🟢⚪️216⚪️🟢🟡

| مشاهده متن کامل بحث + 47124 بازدید | 857 پست

کار تو معدن فقط اونجاش که میای خونه و خسته وداغون و لِه

بعد میری سر گوشی میبینی یکی توییت کرده سخت‌تر از کار تو معدن لاک زدن دست راسته😐😂😄

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

باخدا باش و پادشاهی کن...بی خدا باش و هرچه خواهی کن
تو بهتری

کمی 🤏🏻

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار تو معدن فقط اونجاش که میای خونه و خسته وداغون و لِه بعد میری سر گوشی ...

فشار داره زووور دارهههه

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

😜يه آرايشگاه خيلى معروفى بود كه 

فقط روزى ٥-٦ تا عروس داشت، 

يبار اونجا بودم يكى از دامادها 

اومده بود دنبال زنش،

يكى از كاركنهاى آرايشگاه 

از پنجره پرسيد خانمتون كيه 

ببينم آماده هستن، 

پسره گفت فرق نميكنه

هر كدومشون آماده ست بده ميبرم، 

ديرمون شده ملت منتظر شام هستن 😂😂

🤣🤣🤣🤣😂😂

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

کمی 🤏🏻

انشالله بهتربشی💙

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

زنگ زدم به داداشم گفتم:

برو تو سايت دانشگاه نمره هامو نگاه کن

فقط جلوي بابا تابلو نکن، اگه يک درس افتاده بودم بگو سلام عليکم 

اگه دو تا درس بود بگو سلام عليکم و رحمت الله 

اگه سه تا درس بود بگو سلام عليکم و رحمت الله و برکاته!!

خلاصه يه جور که بابا متوجه نشه.

خان داداش ماهم رفت چک کرد به حالت شوک زده زنگ زد بهم گفت:

السلام عليکم و رحمت الله و برکاته ان الله و ملاءکته يوصلون علي النبي يا ايهاالذين امنو سلو عليهم وسلمو تسليما !!! 👌😄😄😂😂

😜يه آرايشگاه خيلى معروفى بود كه  فقط روزى ٥-٦ تا عروس داشت،  يبار اونجا بودم يكى از دام ...

😂😂😂 ای لهنت

+هر وقت حس درس خوندن نداشتین یه دوش بگیرین تا سر حال بشین ،

بعد با خیال راحت بگیرین بخوابین :)😂😂😂😂

انشالله بهتربشی💙

همچنین تو🥺

😂😂

یه مرحله از عصبانیت خانومها هست که خودشون سوال میپرسن خودشون جواب میدن

مثلا میگن:تو اصلا به من فکر میکنی؟

معلومه که نمیکنی

فکر کردی من نمیفهمم؟فکر کردی من بیشعورم؟لابد هستم دیگه...🤣🤣🤣

بعد این مرحله فرار کنین 😂

😂😂🤣🤣😅

صبح دیدم ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﺍﺭﻩ ﻧﻤﺎﺯ ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ﻭ ﺩﻋﺎ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﺍﺷﮏ ﻣﯿﺮﯾزه

ﺗﺎ ﻣﻨﻮ ﺩﯾﺪ ﮔﻔﺖ ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺍﯾﻨﺎﻫﺎﺵ، ﺧﻮﺩ ﺑﯿﺸﻌﻮﺭﺷﻪ !! 😂😂

وسعت دید خانما:

دیدن یک تار موی شرابی روی کت شوهر !!!

ندیدن تیر برق موقع رانندگی !!!😅🤣🤣😂😁

وسعت دید آقایون:

دیدن خراش ۱cm روی رنگ ماشین زیر گلگیر سمت راست!!

ندیدن تغییر رنگ موی خانمشون از مشکی پر کلاغی به بلوند!!😂😅😅😂😁😃😃😃

خسیسه ۲۰ سال یک کفش را می پوشیده تا اینکه پاره میشه😱

میره کفش بخره وارد کفش فروشی که میشه میگه :

آقا ما باز اومدیم !!! 😂😂

همچنین تو🥺

مرسی قشنگم🫂💕

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بابابزرگم رو نصف شب بردم دکتر.

به دکتره میگه: آقای دکتر، یه دارویی بهم بده دردم ساکت بشه تا فردا برم پیش یه دکتر درست حسابی!!!!!!

.

.

.  

.

.

من فقط سقف رو نگاه میکردم🥴😅😅😅