2777
2789

من هرروز میرم بیرون و شوهزم خونس

گاهی موی رنگی میبینم تو خونه

نمیدونم بهش شم کنم یا اینکه طبیعیه؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اعضای خونواده ی خودتون و همسرتون هم میان تو خونتون.شاید برا اونا بوده.اگر نه که شک بر انگیزه متاسفانه.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.
نه هیچکدوم اون رنگی نیست همیشه هم از یه رنگ خاصیه

مرخصی بگیر یروز 

بهش نگو.. برو 

بعد یه ساعت سر زده بیا

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
دو سه بار کردم خودش تنها بوده

دوربین کوچیک مخفی بخر بزار یجایی ک نبینه

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

اگر همینجور که فکر میکنین باشه،مگه چقدر میمونه و  چیکار میکنه که موهاش بریزه؟اونم انقدر واضح که متوجه بشه ادم.تا حالا دقت نکرده بودم  چقدر ریز بین

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.