2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

Ucurumde oralar🥲

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

وفا‌‌ شریفوا‌‌

میشع‌‌ برای حل‌‌ شدن‌‌ مشکلات‌ زندگیم دعا‌‌ کنین‌ واقعن‌‌ نیاز‌‌ دارم‌‌ به‌ دعاهاتون‌‌🥺🙏/آسمان بار امانت‌ نتوانست کشید قرعه کار به نام منه دیوانه‌ زدند/هیچوقت‌ ناامید‌‌ نشو‌‌،نجاری ک مغازش‌‌ سوخت‌‌،زغال فروشی‌‌ زدو‌‌ پولدارشد/آرزویت را برآورده می‌کند آنکه‌‌ آسمان‌ را میگریاند‌‌‌‌ تا گلی‌‌ را بخنداند‌‌/دخترم خداروشکر که دارمت ملکه برفیم...خدایا خودت مراقبش باش...♥️👼🏻🧸
فدات شم 🥲❤️

نشی ک عزیز دلم 😘😘♥

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
خیلی زبان ترکی قشنگه😍❤️

منم خیلی دوس دارم ♥

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
چوخ گوزل😂😎 ناسیلسین

😍♥