2777
2789
عنوان

اسم دختر💜

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 43 پست

آیتک  ترکی به معنی ماه بی همتا هستش

آیناز آیلین آیسل آیسان آیسو  اسم هایی که آی (ماه ) دارن رو دوست دارم 

از فارسی هم گندم ،ساحل ،....

اسم هایی که به طبیعت مربوط میشن حس آرامش میدن 🥲

هستی پناه توی نت سرچ کردی؟ کلی اسم میاره با معنیشون

آرع بابا اینستا و نت در ب در دنباله اسمم اما جز نفس هیچ اسمی ب دلم نمیشینه یه اسمه ناز میخوام مثلا نازگل هم قشنگه صداش کنم نازگلممم😂

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا اسمایی که به من میگن رو به دخترتون میگین خیلی جالب بود برام 😍😍😍😍😍 به نظر من شادی قشنگ ...

خخ اتفاقا غزل و غزاله رو هم شوهرم پیشنهاد داد 😅

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

اسی به نظرم لیانا، هانا، کیانا، دیانا،دلارا هم قشنگن 😁 کلا این سبک و دوست دارم 😁

این تاپیک دوست عزیز، این تاپیک کتابی رو گذاشته که هیچ کتابی مثلش تا به حال نخوندم، با خوندنش فهمیدم که ما چه قدر از امام زمانمون غافل بودیم. در حالی که آقا جان هر ثانیه به یاد ما بودند. خوشحال میشم شما هم این کتاب رو بخونین. اللهم عجل لولیک الفرج🌱دوست عزيزی که امضامو میخونی لطف کن برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست و اگر دوست داشتی بگو منم برای عاقبت بخیری و حاجت رواییتون بفرستم 🌿✨آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است  .                                                                       من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی عکسی ولی با ذلت و خواری پی کو کو نمیگردم ... اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست🌿 تو تاپیک های بازی و سرگرمی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱 
برای دیگران کاری انجام ندید  مردم همیشه یچی دارن بگن

ن من اصلا ب حرف دیگران توجه نمیکنم اما این یدونه خیلی رو مخمه ینی هراسمی میام انتخاب کنم اول پسرخالم میاد جلو چشمم🤣

آرع بابا اینستا و نت در ب در دنباله اسمم اما جز نفس هیچ اسمی ب دلم نمیشینه یه اسمه ناز میخوام مثلا ن ...

من جای شما باشم یعنی یه دخترم اسمش نفس باشه، اسم اون یکی دخترم رو هستی میذارم

حالا دُرناز ، دُردانه ، پناه ، نبات(که البته من نبات نمی‌پسندم ولی بامزه ست و شیرین!  )

گیسو

هانا هم فکرکنم یعنی نفس،پناه

من جای شما باشم یعنی یه دخترم اسمش نفس باشه، اسم اون یکی دخترم رو هستی میذارم حالا دُرناز ، دُردانه ...

اسم خواهر ناتنیم هستیه و غیر از اون اصلا حس خوبی ب این اسم ندارم😓آره پناهم قشنگه

دُریسا نیلارز یکتا ، یگانه  اگه همون نازگل رو دوست داری بذار نازگل (خدایی نازه فقط جدید نیست ...

مرسی گلم نیلارز قشنگ بود💜

قربونت     اِن شاالله خوشنام بشه و به سلامتی بیاد بغلت اسمشو انتخب کردی اگه یادت موند تگ ...

چشم حتما مرسی گلم🥰💜