2777
2789
عنوان

وای چه بارونی چه رعدوبرقی🌨🌩

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 29 پست
باد شدید من میترسم 

ازظهر باد شدید بود الان اینجوریه.واقعا اتگار جتگ شده بمب میزنن خیلی صدای بدی داره

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

حتما ابرای امروز شهر ما(کرمانشاه) اومدن اونجا باریدن بی مرام شدن دیگه....

کجا تشریف دارید  ...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رشت هم چندروز پیش رعد و برق و بارون شدید میومد

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
خود شهر اصفهان هستید یا اطراف ؟رعد و برق بود ولی بارون زیاد نبارید

بله.وقتی رعدوبرق میزنه یهو بارون رگباری میاد

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
حتما ابرای امروز شهر ما(کرمانشاه) اومدن اونجا باریدن بی مرام شدن دیگه.... کجا تشریف دارید  ...

اصفهان.اره دیگه بادمیبردشون

یکم بفرست اینورا، منم گرما ۴۲درجه بفرستم اونجا 🏜🏜🏜🏜🏜🏜

میاد انشاله واسه شما

اره خیلی من تنهام خونه ترسیدم

منم بادخترم تنهام.ترسیده چسبیده بهم

ما ک کوفتمون شد امسال همش مریضی مریضی مریضی چ خودم چ عزیزام  چ سال نحسی چقدم دیر میگذره

انشاله که بهتربشین وسلامت.میدونم چی میگی سال ۴۰۰واسه مااینجوربودمتاسفانه

خاصیت بارون بهاریه این مدلی بودن

همیشه ایام عیدبادوبارون بود الان خرداد

اصفهان.اره دیگه بادمیبردشون

خوش باشید و همیشه سرحال .....

زنده باد

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
انشاله که بهتربشین وسلامت.میدونم چی میگی سال ۴۰۰واسه مااینجوربودمتاسفانه

مرسی عزیزم بخدا من پارسالم همین بودم اون ک ب نحسی گذشت امسالم ولم نمیکنه تازه امسال از پارسال بدتر شد 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مرسی عزیزم بخدا من پارسالم همین بودم اون ک ب نحسی گذشت امسالم ولم نمیکنه تازه امسال از پارسال بدتر ش ...

خدابدنده چی شده