2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از همین میترسم.خیانتش در چه حد بود

دوست دختر مجردیش بوده خیلی راحت گفت عاشقش هسم میخوام بگیرمش تو رو هم نگه میدارم گفتم عمرا منو طلاق بده برو اونو بگیر یعد ی مدت گفت من پشیمونم و فلان برگشت گفت اشتباه کردم منم بخاطر پسرم برگشتم البته حسم میگه دختره بهش پا نداده وگرنه این ول کن نبود ولی روز به روز دارم افسرده تر میشم و حوصله هیچی ندارم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

دختره مجرد بود؟چتی چیزی ازشون دیدی

دختره مطلقه هست..متاسفانه شوهرم شماره منو مامانشو داده دختره گفته زنگ بزن بهشون بگو که میخوامت خود دختره زنگ زد بهم گفت

دختره وقتی نمیخواستش خو چرا زنگ زد

نمیدونم بخدا گیج گیجم شایدم میخواسته باشه ولی بازن دوم بودن مخالف بوده چون به خوده شوهرمم  گفته بوده که من زن دوم نمیشم یا گفته بوده چطو میخوای خانوادمو راضی کنی؟

نمیدونم بخدا گیج گیجم شایدم میخواسته باشه ولی بازن دوم بودن مخالف بوده چون به خوده شوهرمم  گفته ...

چه مردای عوضی پیدا میشن یکی دیگرو به بازی میگیرن هوس بازا شوهر خر منم یاد نامزد قبلیش افتاده بخون تاپیکمو

چه مردای عوضی پیدا میشن یکی دیگرو به بازی میگیرن هوس بازا شوهر خر منم یاد نامزد قبلیش افتاده بخون تا ...

داشتم الان ماجراتو میخوندم اره بخدا فقط میتونم بگم حیف عشق پاکی که بهشون داشتیم لیاقتشون هموناست دوماه باهشون زندگی کنن میفهمن ما چی بودیم براشون 

داشتم الان ماجراتو میخوندم اره بخدا فقط میتونم بگم حیف عشق پاکی که بهشون داشتیم لیاقتشون هموناست دوم ...

ارع به قران با همه چیزش ساختم من زنک یا پیام میدم به زورج میدع اونوقت میره دنبال این دختره موس موس بگو احه عوضی چیکازش داری یه چی بوده تموم شدت

ارع به قران با همه چیزش ساختم من زنک یا پیام میدم به زورج میدع اونوقت میره دنبال این دختره موس موس ب ...

هی منم جیگرم اتیش میگیره خب اگه میخواستش همون مجردیش میرفت میگرفتش چرا الان با وجود ی بچه و ۹ سال زندگی مشترک یادش اومده عاشقه؟

هی منم جیگرم اتیش میگیره خب اگه میخواستش همون مجردیش میرفت میگرفتش چرا الان با وجود ی بچه و ۹ سال زن ...

سوال منم هست.حتی اگع دختره هم ج نده باید بدونم چرا رفته سراغش چرا دختره بلاکش نمیکنع