2777
2789
اتفاقا توگرما حال نیمده هشم یکی بهت بچسبه زمستون خوبه گرم میشی

طبق آماری که گرفتن تو فصل گرما میره بالا...

خیلی دوست دارم تجربه خودتونیا اطرافیانتون از مهاجرت با من به اشتراک بزارین و کامنت کنین🧡💛💚💙💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر کامنتتون به دلم نشست ❤️🙏

خخخ حالا خودم مجردم 🤪🤪

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

منم مجردم  اما دیدگاهت منو به وجد اورد  واقعا هم درست میگی

اره والا 

هیچ چیز تضمینی نیس بخاطر همین من میترسم از ازدواج 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..چقدر از ناراحت بودن ناراحتم....

اره والا   هیچ چیز تضمینی نیس بخاطر همین من میترسم از ازدواج

ان شالله یه دونه از اون خوباش سر راه جفت مون قرار میگیره ❤️

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

اسمشو می بینم پنیک می کنم

خدایا چه طور از زیرش در برم بدون این که اعصابم داغون شه😢

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"
ان شالله یه دونه از اون خوباش سر راه جفت مون قرار میگیره ❤️

انشااللله🥹❤️

چرا عزیزم

اصلا حوصله تعهد و مسئولیت ندارم آدم رمانتیکی هم نیستم حتی بچه کوچولو می بینم به وجد نمیام در این حد بی حسم

من مرغ آتشم ... شب را به زیر سرخ‌پر خویش می‌کشم ... در من نشان نیست ز سردی و تیرگی ... من از سپیده‌های دروغین مشوشم ❤️‍🔥 "سیاوش کسرایی"