2777
2789
عنوان

عقل دارید؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 26 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شوهرت دعوا کردی😂🤐

ربطی به دعوا نداره.ولی اینهمه دعا و طلسم و بی قراری برا شوهر واقعا درست نیست.انگار شوهر یه بته

ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین

هر شخصی یک عقیده ای داره یاد بگیریم قضاوت نکنیم

الان کیو قضاوت کرد.کار اشتباه اشتباهه.کلا دنبال خرافات و طلسم رفتن اشتباهه.فرهنگ سازی بد نیست

ربطی به دعوا نداره.ولی اینهمه دعا و طلسم و بی قراری برا شوهر واقعا درست نیست.انگار شوهر یه بته

خب من نمیدونم چرا ارزش یه دختر رو برای پسر به ازدواج ختم میکنن در خالی ک خیلی‌هاشون بعد ازدواج ازهم زده میشن یا خیانت مگه رابطه دوستی چشه که میگن فقط ازدواج ارزش زن رو بالا میبره

الان کیو قضاوت کرد.کار اشتباه اشتباهه.کلا دنبال خرافات و طلسم رفتن اشتباهه.فرهنگ سازی بد نیست

کی مشخص میکنه چه کاری اشتباهه یا غلط؟من؟یا شما؟هر شخص خودش عقل داره خودش تصمیم میگیره چه کار کنه 

من خجالت میکشم یکی میگه من شوهر میخوام. دختر داییم میومد خونه ما به مامانم میگفت خواهش میکنم برام شوهر جور کن مامانم میگفت من از کجا پیدا کنم؟ من این حرفارو میشنیدم جلوی بابام خجالت میکشیدم . خالم برای همین دختر داییم چه کارها کرد تا ازدواج کنه حتی خیلیا گفتن نه این دختره چقدر لاغره قیافش چرا اینجوریه.  خالم میگفت هرکی میدیدش فرار میکرد خالم میگفت من از خجالت اب میشدم . 

کی مشخص میکنه چه کاری اشتباهه یا غلط؟من؟یا شما؟هر شخص خودش عقل داره خودش تصمیم میگیره چه کار کنه&nbs ...

اینهمه روانشناس و متخصص .جامعه شناس.به نظرت دربدر دنبال جادو جنبل بودن درسته.عقل همه کامله..پس با عقل خودت برو بیفت تو چاه.با امثال شما حرف زدن اب در هاون کوبیدنه‌.چون به نفعتون نیست

خب من نمیدونم چرا ارزش یه دختر رو برای پسر به ازدواج ختم میکنن در خالی ک خیلی‌هاشون بعد ازدواج ازهم ...

شما توی رابطه دوستی میتونی بچه دار بشی ؟ یا هیچگونه تعهد قانونی به ماندگاری دوستی وجود داره ؟ 

این کاربری دست دونفر هست  

اینهمه روانشناس و متخصص .جامعه شناس.به نظرت دربدر دنبال جادو جنبل بودن درسته.عقل همه کامله..پس با عق ...

من حرفی در مورد سحرو جادو زدم ؟چرا مغلطه میکنید

من گفتم هر کس عقل داره خودش تصمیم میگیره اگر من نخوام ازدواج کنم دلیل نمیشه به همه بفهمونم ازدواج چیز خوبی نیس 

اتفاقا با امثال شما که یک طرفه به قاضی میرید نباید بحث کرد