2777
2789
عنوان

واگذاری

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 26 پست
همون که توی کامنت قبلم توضیح دادم دیگه و یچیز دیگه هم اینکه اگه واقعا یه دل هستید که باهم بمونید هم ...

ایمیل رو هم برام بفرستید

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر
آهان خب رابطه‌ی ما بخاطر اینکه باهم مشکل داشتیم تموم شد. در واقع یکسری عوامل بیرونی باعث شد که این ...

والا با گفته هاتون من حس میکنم شهر دیگه رفتن بهونه ست ایشون اگه واقعا به شما علاقه داره هرجا باشید همراهتون میاد، حتی اگه محل زندگی خودش سرکار میره اخرهفته ها پیش شما باید بیاد، مخصوصا اینکه عقد هم هستید

به نظرم از یه چیزی طفره میره و باهاتون روراست نیست

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا با گفته هاتون من حس میکنم شهر دیگه رفتن بهونه ست ایشون اگه واقعا به شما علاقه داره هرجا باشید ه ...

من میدونم مشکل چیه

اهل پنهان کاری و سیاست نیست

خودش برگشت به این رابطه

یکم مشکل عدم اطمینان داره و فکر میکنه خونواده‌ی من قراره اذیتش کنن برای همین میترسه.

ما فاصلمون زیاده نمیتونیم هر هفته همو ببینیم

معمولا هر دو سه ماه یا من میرم یا اون میاد ولی بیشتر من میرم چون همونطور که گفتم اون خیلی سریع هوم سیک میشه

گفتم که قبلا هم سفر می‌رفتیم همش میخواست زودتر برگردیم.

الان هنوز به من مطمئن نیست

میترسه که شاید دوباره کات کنم باهاش

چون اونموقع که این اتفاق افتاد هم خیلی یهویی پیش اومد و اون خیلی آسیب دید

من میدونم مشکل چیه اهل پنهان کاری و سیاست نیست خودش برگشت به این رابطه یکم مشکل عدم اطمینان داره ...

میشه بپرسم دخترخانوم چندسالشه؟

اخه این ترس غیرمنطقیه

چرا ندیده باید بترسه که خانوادتون اذیتش کنن، حداقل بیاد یه ماه دوماه زندگی کنه اگه دید نمیتونه و اذیت میشه بگه نمیتونم

بعدم شما که بهش خیانت نکردید که اعتماد و اطمینان نداشته باشه، فقط پیشنهاد قطع رابطه دادید و ایشون هم قبول کرده، فقط پیشنهاد بوده اصرار نبوده یا اینکه یدفه ای بلاک کنید و محل ندید که، 

اگه بحث اطمینان باشه که حتی عقد رو هم قبول نمیکرد

ادم نخواد کاری رو انجام بده زور و اجبارم روش اثر نمیکنه و انجام نمیده، مگه اینکه دو دل باشه

ممکنه هم نیومدن به شهر شما نظر قطعی خودش نباشه و کسانی توی گوشش بخونن

من میگم دلیل دیگه ای جز اطمینان و خانواده شما داره

درسته میگید اهل پنهان کاری نیست ولی بازم دخترا همه ی احساسشون رو بروز نمیدن ، همه ی حرفشون و ترسشون رو ممکنه نگن

میشه بپرسم دخترخانوم چندسالشه؟ اخه این ترس غیرمنطقیه چرا ندیده باید بترسه که خانوادتون اذیتش کنن، ...

آخه من میشناسمش کاملا

اون الان افسرده‌س و حق داره

من توو یه قدمی ازدواجمون کات کردم و خونواده‌یرجقتمون مخالف بودن. ما چون همیشه همه چیو بهم می‌گفتیم منم حرفای مادرمو بهش گفته بودم متاسفانه و این باعث شد قضاوت اشتباه بکنه. خونواده‌ی‌ من اصرار داشتن که این دختر به دردت نمیخوره و مدام توو گوش من اینو میگفتن و منم برای درددل بهش می‌گفتم

الان هم که پذیرفتن به خاطر این بود که حال منو توو اون سه ماه دیده بودن که چطور شدم و ترسیدن اتفاقی برام بیفته. حالا الان برخوردشون خوبه واقعا اما اون هنوز فکر میکنه چون خر از پل نگذشته اینجوریه

یعنی فکر میکنه من بعدش عوض میشم

یه سال کوچیکتره از من

آخه من میشناسمش کاملا اون الان افسرده‌س و حق داره من توو یه قدمی ازدواجمون کات کردم و خونواده‌یرجق ...

من سن شما رو هم نمیدونم😁

حرفاتون درسته ولی فکرکنم توی تاپیکتون گفته بودید الان دوباره یک سال میشه که باهمید، عقد محضری هم کردید؟

باید باهاش منطقی و جدی حرف بزنید که تصمیمت چیه برای زندگی

اگه میخواد با شما باشه که شرایط اینه و من شغلم این شهر خوبه و زندگی بهتری میتونم برات بسازم اگه میخوای باهم باشیم بیا حداقل چندماه اینجا بمون باهم زندگی کنیم تا خودت ببینی چجوریه و ندیده قضاوت نکن، اگرم واقعا هیچ جوره نمیخواد بیاد یا باید صبر کنه تا شما کار خوبی شهر ایشون پیدا کنید یا فکر چاره ی دیگه ای باشید

برای هردوتون هم وقت روانشناس بگیرید اونا خیلی بهتر میتونن کمکتون کنن و راه حل بگن، مخصوصا برای افسردگی ایشون خیلی خوبه که دکتر بره، با ورزش و وقت گذروندن با دوستان و حتی تغییر محل زندگی افسردگی بهبود پیدا میکنه

من خودمم درگیر افسردگی هستم و میدونم که تا خود ادم نخواد تغییر کنه هیچی عوض نمیشه

الان شما هم که ایشون رو خیلی دوس دارید باید براش انگیزه ی خوبی باشه و به عشق شما هم که شده تغییری توی زندگیش بده

مگه اینکه با اکراه الان با شماست و واقعا با این شرایط راضی نیست

من سن شما رو هم نمیدونم😁 حرفاتون درسته ولی فکرکنم توی تاپیکتون گفته بودید الان دوباره یک سال میشه ...

آره الان تقریبا همینقدر میشه و داره کم کم بهتر میشه

اولاش که خیلی بد بود واقعا ولی الان خیلی خودشم از آینده و زندگیمون حرف میزنه

من سی سالمه

آره الان تقریبا همینقدر میشه و داره کم کم بهتر میشه اولاش که خیلی بد بود واقعا ولی الان خیلی خودشم ...

پس خداروشکر که رابطه تون رو به بهبوده

ولی کار شما هم خیلی سخته و خیلی باید قوی باشید

درسته دختر هم ناز داره ولی دیگه شورشم نباید در بیاره😅

ولی درس بده های دخترخانوم هم مشاورهای خوبی نیستناا😅 بفرستیدش پیش من تا زندگیتون درست کنم🤣🤣

پس خداروشکر که رابطه تون رو به بهبوده ولی کار شما هم خیلی سخته و خیلی باید قوی باشید درسته دختر هم ...

نه بابا کلا دوست و رفیقی نداره که درس بگیره ازشون

من خوب میشناسمش آدم تاثیر پذیری هم نیست آخه

خیلی شخصیت مستقل و قوی‌ای داره اتفاقا.

انقدر که در تمام مدت رابطمون من اصلا نفهمیدم چقدر به من وابسته‌س چون بروز نمیداد. بعد از اینکه بهم برگشتیم فهمیدم.

متاسفانه یه چیزایی خراب شد با اون تصمیم من که دارم تلاش می‌کنم درست بشه

اونم داره تلاششو میکنه ولی خب مسلما اندازه‌ی من جون نداره. الان که دکترشم نمیره و همش افکار خودکشی داره ولی رفتارش با من بهتره

نه بابا کلا دوست و رفیقی نداره که درس بگیره ازشون من خوب میشناسمش آدم تاثیر پذیری هم نیست آخه خیلی ...

اخه حرفاتون هم باهم نمیخونه، شخصیت قوی و مستقل که افسردگی و افکار خودکشی نداره🙁 مگه خودشو چیز دیگه نشون بده ولی از درون داغون باشه🙁 نمیدونم تشخیص دادن بدون شناخت اشتباهه، منم چیزی از ایشون نمیدونم

افکار خودکشی برای افسردگی حاده کاش کمک بگیره و بخواد که درمان بشه، چون شما هم پیشش نیستید خیلی چیزا رو متوجه نمیشید تا بهتر کمکش کنید،

اگه روانشناس نمیره انلاین از روی نظرات یه روانشناس خانم خوب پیدا کنید تا باهاش درارتباط باشه، دکترساینا موارد ماهرتری داره

ادم های افسرده برای پذیرش واقعیت مشکل دارن و یکی از راه های درمانش هم همین شناخت درمانیه، من خودم با گوش دادن به سمینارهای دکترهلاکویی خیلی تونستم واقعیت رو درک کنم و بهتر بشم ، اینم یه راهه

امیدوارم بتونید مشکلات رو حل کنید و زندگی خوبی بسازید🌹🌹

اخه حرفاتون هم باهم نمیخونه، شخصیت قوی و مستقل که افسردگی و افکار خودکشی نداره🙁 مگه خودشو چیز دیگه ...

دکتر داریم و مرتب میریم هردو

الان یه مدته که نمیره و میگه حوصله ندارم

شخصیت قوی و مستقل اتفاقا بیشتر میتونه افیرده باشه و افکار خودکشی داشته باشه چون معمولا دچار عدم درک از طرف اطرافیان هست

ولی خب کلا اینجوری فایده نداره

این بیاد یه مدت اینجا پیش من زندگی کنه درست میشه

آخرشم همین کارو میکنه :)

دکتر داریم و مرتب میریم هردو الان یه مدته که نمیره و میگه حوصله ندارم شخصیت قوی و مستقل اتفاقا بیش ...

بله مسلما با تعریفاتی که کردید باهم زندگی کنید حالش هم خوب میشه

امیدوارم زودتر راضی بشه و بیاد🌹