2789
عنوان

بدکردم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 27 پست
دررستشم همین بود که کلا نمیرفتن

آره با وجودی که گفته بودم بازم یه ساعت اومدن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ديگه محترمانه گفتي 

اونم ك محل نذاشته اخرش اومده تو خونه

بايد دم در مي اومد ميوه ها رو ميداد يا خودت ميگفتي ميام ميگيرم فردا

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
البته نمیگفتم حتما تا ۱۲ شب میموند و برای شام. بهانه اش هم خو اهر شوهر ناتنیمه که ده سالشه و همسن دخ ...

نه عزیزم منم دخترم دوازدهم ومشغول امتحانش..کلا همه میدونن فصل مدرسه ها بچه هام زود میخوابن .وزمان امتحانا رفت وامد ندارم.

آره با وجودی که گفته بودم بازم یه ساعت اومدن

کاار خوبی کردی 

ممکنه دو ساعت هیچی نباشه ولی جایگاه و حریم رو نشون دادی و اهمیت رو

دخترتون خیلی خوشبخته ک شما رو داره

و البته احترام و ادبم با همه ی اینا با فامیل باید حفظ بشه ها کنار این نشون دادن حریم و اهمیت

بله بد کردی یه شب که هزارشب نمیشه تازه دخترت میتونست بره تو اتاق دروببنده و بخونه

آخه یه شب امتحان اونم امتحان نهایی عین شب قدر از هزار شب برتره. عین شب عروسی 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله