2777
2789
عنوان

ندای درون بد دهن:/

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام اینطوری؟!، من فکر اینکه خدا قهرش بیاد  به خاطر این حرفا دیوونه میشم...

زیاد در حدی که دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار همون انرژیی منفی میخواد این بلا سرت بیاره چون رو این موضوع حساسی

خودشناسی DNA plus
منم اینجوریم تو فکرم یه حرفای زشت زده میشههه عصابم خورد میشههه

به هرکسی؟؟؟... من موقع قران خوندن و نمازخوندن این صدای کوفتی به خدا هم الفاظ بد میده طوری ک شروع میکنم جیغ زدن (البته همون داخل مغزم) 

زیاد در حدی که دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار همون انرژیی منفی میخواد این بلا سرت بیاره چون رو این م ...

مرسی واقعا ارومم کردی.... من فکر میکردم این خودمم ک همچین چیزایی میگه اما واقعا غیر ارادین

به هرکسی؟؟؟... من موقع قران خوندن و نمازخوندن این صدای کوفتی به خدا هم الفاظ بد میده طوری ک شروع میک ...

اره منم به خدا الفاط بد میده همش فک میکنم کفر گفتم عصابم خیلیی خراب میشه😭

اره منم به خدا الفاط بد میده همش فک میکنم کفر گفتم عصابم خیلیی خراب میشه😭

وای نگو من کلی عذاب میکشم خوبه ک میبینم کفر نیست... چون واقعا غیر ارادیه ما باید کنترلش کنیم

وای نگو من کلی عذاب میکشم خوبه ک میبینم کفر نیست... چون واقعا غیر ارادیه ما باید کنترلش کنیم

عزیزم تنها راه علاجش عدم مبارزه و عدم کنترل اون صدا هست !!!

یعنی الان من بگم به خرس سیاه فکر نکن ! فکر نکن! ولی باز فکر کردی!!! چون جلوی فکر رو‌نمیشه گرررف 

من وسواس فکری داشتم مث شما 

چن سال پیش تهران بودم نمایشگاه کتاب ، یه مشاور مذهبی بود یه طلبه جوان خوش سیما مرد بود

همسرم رف با یکی از آشناها صحبت کنه منم از فرصت استفاده کردم سریع رفتم پیش مشاوره 

بهش همه چیو گفتم اونم سربزیر بود و همه چیو مو به مو گوش داد و صورت نورانی داشت هر جا هست خدا محافظش باشه 💐

بهم طلایی ترین حرف دنیا زد ، گفت؛ 

((باهاش مبارزه نکن اینجوری بهش قدرت میدی ! )) 😔

گفتم به کی قدرت میدم؟ 😐

گفت: به شیطان ! 😈

گفتم : پس چیکار کنم؟ 😵‍💫

گفت: به جای مبارزه کردن ، بهش بگو باشه آقا هر چی بگی درسته ،حق باتوئه باشه هر چی تو بگی !!!! 😵

اینجوری کم کم دست و پاشو می بندی دُمشو می ذاره رو کولش و میره 🥴

حالا عزیزم شمام ناراحت نباش نترس خدا ناراحت نمیشه بذار ذهنت خودشو پاره کنه تو ریلکس بگو اوکی هر چی تو بگی بااااو😄

اصلا هم احساس گناه نکن این شیطان رو فراری بده با این روش 

الهی خدا خیرش بده اون طلبه هر جا هست موفق باشه 

من سالهاست نجات پیدا کردم 😍

نام کاربریم برگرفته از زندگیه واقعی منه ،من و همسرم از دو شهر مختلف با دو فرهنگ متفاوت هستیم ولی خب قدرت 💪عشق❤️‍🔥 باعث شد معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم ، شاید یروزی داستان زندگیمو همینجا گفتم/ عاشق زادگاهمَم عاشق «بارون»عاشق «جنگل»عاشق «کوه» عاشق «دریا»شهر من همه اینا رو با هم داره❤️‍🔥کاربر قدیمی سایتم نمی دونم چرا تعلیق شدم «کاربری دوم!»