2777
2789
عنوان

خدا رحم کرد 😓😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 72 پست
نمیدونستم  🥺🥺🥺🥺 کی باید جاشو سوا کنم ؟؟؟

بزار حالا حالاها کنار خودت لذت ببرع از خوابش، بعدا بزرگ میشه خودبخود جدا میخوابه اصلا عجله نکن بره اینکار

اصلا چه کاریه همه اعضای خانواده باید یکجا بخوابن فقط زن شوهر موقع رابطه برن اتاق بعد دوباره کنار بچها بخوابن بنظرمن اینکار عاقلانه ست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون چرا  بگردم 😭😭😭😭

چند سال پیش بود. بچه سه ماهه را تنها تو اتاق بچه خوابونده بودند.... مادر پدر تو اتاق خودشون بودن

. بچه تنهای خفه میشه... بچه دومش بود. اولی را سقط کرده بود 

الان یک پسر داره... خدا حفظش کنه 

طبیعی زایمان کردی من هفته ۳۵ ام 🥺

عاره عزیزم طبیعی بودم 

ای جونم ب سلامتی بدنیا بیاد انشالله 😍

چیزی نمونده تا وصال ❤️🥺😍😍😍😍😍

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
چند سال پیش بود. بچه سه ماهه را تنها تو اتاق بچه خوابونده بودند.... مادر پدر تو اتاق خودشون بودن . ...

الهی هزیزم چقد گناه داشته 🥺🥺🥺🥺

باشه عزیزم  مرسی

واای اینارو گفتین منم حساس تر شدم رفتم پایین تخت پسرمو چک کردم دیدم دستش زیر گلوش و پتو رو سفت کشیده زیر گلوش آزاد کردم دورشو...شاید باور نکنین یا خنده دار باشه ولی پسر من هشت سالشه تو اتاق خودمون میخابونمش ولی موقع چیز میریم بیرون ..تا صبح همش پتو شو چک میکنم دسشویی رفتنشو بعدش این تا کنارش نخوابم نمی‌خوابه 

واای اینارو گفتین منم حساس تر شدم رفتم پایین تخت پسرمو چک کردم دیدم دستش زیر گلوش و پتو رو سفت کشیده ...

بعد شما بچه شش ماهه رو از خودتون جدا میکنین این طرز فکرارو بریزید دور بچه اصلا تو این سن هیچ قدرتی نداره باید خیلی مراقب باشید.

واای اینارو گفتین منم حساس تر شدم رفتم پایین تخت پسرمو چک کردم دیدم دستش زیر گلوش و پتو رو سفت کشیده ...

بهترین کارو میکنی عزیزم 

بعد شما بچه شش ماهه رو از خودتون جدا میکنین این طرز فکرارو بریزید دور بچه اصل ا تو این سن هیچ قدرتی ...

درسته عزیزم 

اشتباه کردم