2777
2789
عنوان

خدا رحم کرد 😓😓😓😓

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 72 پست
خدا رحم کرد پتو  عروسک وهیچ شی نباید کنار بچه باشه خودتون هم کنارش نخوابید غلت خوردن یاد ...

دقیقا 

اخه بدون پتو ترسیدم سرما بخوره 

کولر روشن بود 

خلاصه خیلی خدا رحم کرد 

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶ ماه  تازه فک‌کن به خدا سپردمش قبل خواب 😭

خیلی زوده گلم😑 اون الان تو ماهیه که داره چاکرای اولش شکل میگیره این چاکرا مربوطه به اعتماد  وقتی تنها تو اتاق میزاریش اون حس اعتمادش از بین میره چاکراش رو دچار اشکال میکنی

بچه خیلی حساسه 

دقیقا  اخه بدون پتو ترسیدم سرما بخوره  کولر روشن بود  خلاصه خیلی خدا رحم کرد

لباسش  گرم تر کن کولر دور کند بزار یا جای بچه طوری تنظیم کن سمت کولر نباشه انشاالله خودتون بچتون سلامت باشید  در پناه خداوند

یه دهه شصتی درونگرا
بابا من ک مخالفم بچه باید پیش مادروپدرش بخوابه ولم کن وایسا راه بیفته بتونه ی پتو از سرش بکشه بعد من ...

شمیدم شیر شب باعت پوسیدگی دندوناش میشه بعدش 

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

همون خدا نجاتش داده ،خدایا روشکر

واقعا 

قربون خدا برم 

اگه من خواب بد نمیدیدم چی 

دقیقا تو خواب دیدم بغلش کردم دارم بعس شیر میدم 

آوردمش پیش خودم 🥺🥺🥺

خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
۶ ماه  تازه فک‌کن به خدا سپردمش قبل خواب 😭

اصلا زیر سه سال نباید عروسک و پتو داشته باشه بچه.بالشت هم اگه میذارید روش یه ملحفه ی خیلی بلند بکشید و ملحفه رو با چند سنجاق قفلی زیر تشک کوک بزنی  که بابشت زیر محلفه باشه .دمای و لباس رو تنظیم کنید پتو نندازید

درخواست دوستی نمیپذیرم

خواهر شوهر جای خواب بچه رو هشت ماهگی جدا کرد الان بچه تمام شبا با کابوس و جیغ بیدار میشه و همش احساس میکنه قراره از مادرش جدا بشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند