2777
2789
عنوان

مادر شوهرم منو مریض روانی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 41 پست
وای منم همینطور تا به این سن رسیدم خونه بابام باهام کسی این کارا رو نکرده نمیتونم تحمل کنم  م ...

دقیقا خانواده منم همین می دونی چراااااا؟چون خانواده آبرومند داری و دنبال آرامشن لا اوبالی و بی حیا نیستن میگن سکوت کن خانواده منم مدام میگن از خودت بگذر سکوت کن هر چقدر می گذری بدتر میشه در عوض طرف حسابمون شر و آدم نا حسابی فقط خدااااای بالا سر می دونه چی ها دیدم چی ها شنیدم و چی ها کشیدم چقدر خوبی کردم چقدر بدی دیدم چقدر با دل پاک به پیشواز رفتم و بدی های نا جور دیدم درونم پر از حرف بخدا دلم می خواد یجایی خودمو سییییر خالی کنم اما نمیشه 

وای منم همینطور تا به این سن رسیدم خونه بابام باهام کسی این کارا رو نکرده نمیتونم تحمل کنم  م ...

در عوض اگه مادر شوهرت کسی به دخترش بگه بالا چشممت ابرو خون به پا می کنن سر داماد و خانوادش درست می گم؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصل همه مشکلاتمون از همونجا شروع شد .همسرم بشدت وابسته من بود ولي با حضورش زندگیم پاشید .تازه هر ...

منم تازه عروس بودم از بار دوم که رفتم خونش همه ظرفا رو من شستم جارو کشیدم خونه تکونی کردم از سر سادگی و دل رحمی ولی همین که بعده اون همه کار پامو از خونش گذاشتم بیرون  بین منو شوهرم دعوا انداخت جالبه نه ؟

نمیتونه که کلا بکنه پدرشو دوست داره اما پدرشم فقط براش مهمه با زنش خوش باشن عروس و بچه نمیشناسه من ...

برای منم همینه .بهم بی احترامی کردن و منم اومدم نگفتم ب خانوادم.حتی تموم خریدای عقدمونو گفتیم ک خانوادش کردن درصورتی ک نبود.هرچی خواستن عیب و ایراد گذاشتن رو من.

مادر شوهرم و شوهرش سه تا بچه اوردن ولی هیچکاری نکرده و نمیکنه براشون.همسرم نه از بچگی محبت دیده ن کاری براش کردن.اوایل ب من میگفت ک من صبوری کنم و برم طرفشون چون فکر میکرد محبت ببینن درست میشن ولی هار تر شدن و فهمید خودش ک خانوادش نه صلاحیت گفتن خانواده رو دارن ن صلاحیت بچه رو و خودش ب این نتیجه رسید ک بکنه ازشون.

شوهرت پدرشو دوس داره اشکال نداره خانوادشن.میتونی باهاش صحبت کن ک رابطشو خودش با خانوادش حفظ کنه ولی تورو دخیل نکنه یا اینکه واقعا بزنی ب بیخیالی...

همین بلاهاسرمنم اومده شایدم بدتر ازتو.ک الان خانوادم ب جز جهیزیه کارای همه چیمو دارن درست میکنم ک من نمیدونم چجوری از خجالتشون دربیام و همیشه عذاب میکصم ک خانوادم خودشون مشکلات دارن منو اوناهم شدیم کوه مشکلات...فقط کنار خانوادت باش و همسرت.و ب همسرت بیان کن احساساتتو که واقعا اذیت میشی.جوون نگه دار خودتو دختر...

برای من این دوسال انگار ۱۰ سال گذشت ولی تهش فهمیدم همچنان ب خوشیه و خوشگلی خودشون ادامه میدن و منم ک دارم پیرمیشم

در عوض اگه مادر شوهرت کسی به دخترش بگه بالا چشممت ابرو خون به پا می کنن سر داماد و خانوادش درست می گ ...

بله 

بخاطر اینکه شال من از سرم افتاد یه شری درست کرد بیا و ببین 

دیگه با ما حرف نمیزد دلمونو خون کرد هزار بار گفت شالت افتاد معلوم نیست چیکاره ای تو 

اما دختر خودش اصلا شال سر نمیکنه

بله  بخاطر اینکه شال من از سرم افتاد یه شری درست کرد بیا و ببین  دیگه با ما حرف نمیزد دل ...

وااااااای من تو ام یا تو منی ؟پس این زجر شما هم حس کردی ؟عمیق ترین رنجی که کشیدم اینه طرف اصلا پاکدامن نیست آبرو هیجا نمونده براش بعد شلوار من یخورده کوتاه بود چقدر پشتم حرف می زدن موهام بلند بود می بافتم از زیر شال معلوم می شد همون هم داستان می کردن بعد همونا هر کار کثیفی که بخوان می کنن یعنی اینو میگم چون سالها ازشون دیدم و شنیدم همین منو بدجور میسوزونه خیییییلی سخته کسی که اصلا پاک نیست به کسی که داره پاک می گرده حرف بزنه بیشتر وقتا درونم داد می زنم خدایا تو اصلا هستی یا نه؟ خودشون شلوارای کوتاهشون انواع بوتاکس و ژل لب و هزار بلا و آرایش دارن بقیه حق ندارن دیونمون کردن بخدا 

دوست خوبم سلام،امیدوارم الان که داری این کامنت رو میخونی غرق در خوشبختی♥️🧿 و آرامش✨✨ باشی و بهترین اتفاقات زندگیت🤩😍 به زودی برات اتفاق بیفته🤲💞🏞🏡🌄

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم که ۳ ساله بصورت آنلاین یعنی (چت و ویس)تو تموم پیامرسان ها(تلگرام،واتساپ،

روبیکا،ایتا،سروش،

بله،گپ و آیگپ)ارائه خدمات میدم حضورتون📡

یعنی میتونین تو خونه زیر باد کولر بشینین و بصورت آنلاین با مشاورتون صحبت کنین🏠📱😍

مشاوره خانواده 👨‍👩‍👧‍👦در زمینه های اختلافات زناشویی👫،همسرداری💏،فرزند پروری👩‍👦،آموزش جذب همسردلخواه💐،آموزش مهارت های افزایش اعتمادبنفس و عزت نفس🐛🦋 و....

مشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(✅طلاق،✅مهریه،✅نفقه،✅جهیزیه،

✅حضانت،✅ارث،✅نسب و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)

🔴نگارش انواع دادخواست،لایحه و اظهار نامه در اسرع وقت

لیست حق المشاوره💰:

مشاوره خانواده یکساعته:۷۹ تومن

مشاوره خانواده سی دقیقه ای:۵۹تومن

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای:۶۰تومن

🎺🎺🎺توجه داشته باشین که میتونین حق المشاورتون رو بعد از اتمام جلسه تون هم پرداخت کنین🤩🤩🤩

پاسخگویی ۲۴ ساعته،حتی ایام تعطیل🌝🌚🌞🌙

شماره همراهم خدمتتون:

📱09199541937

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱