2777
2789
عنوان

این پسر میتونه متعهد بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 41 پست
اینا فقط با زنهایی مثل خودشون خوبن،چند سالشونه؟

دختره ۲۴

پسره زیر ۳۰ فکر کنم ۲۶_۲۷

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همیشه آدمایی مثل اون پسر دنبال همچین دخترایی میرن ممکنه متعهد بشه ولی پدر زنش رو در میاره چون خودش ه ...

تازه حاضر نیست اون عشق و حال هایی که با بقیه کرده با زنش کنه 

چون فکر میکنه هرکی این کار ها رو کنه مثل خودش هرزه هست 

خانمش چه ویژگی‌هایی داشت؟ میشه بگی بهم

خیلی مومن و محجبه 😅

پدر خانمش هم کارخونه ی بزرگی تو شهرمون داره 

اما در کل آدم منطقییه میگه من مجردیامو کردم الان فقط وقتش صرف پول دراوردن و کار کردن میشه 

خیلی مومن و محجبه 😅 پدر خانمش هم کارخونه ی بزرگی تو شهرمون داره  اما در کل آدم منطقییه میگه ...

اها

خود خانمه تحصیلات و شغلش چیه؟

جالب بود از این دید به قضیه نگاه نکرده بودم

من چون شوهر سابقم مثل این آقا بود تجربه کردم گفتم پدری از من درآورد که چند سال باید برم روانشناس تا روحم ترمیم بشه

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
تازه حاضر نیست اون عشق و حال هایی که با بقیه کرده با زنش کنه  چون فکر میکنه هرکی این کار ها رو ...

دقیقا دقیقا 

تایپک هامو بخونید به راهنمایی هاتون نیاز دارم دعاتون میکنم،، تازه وارد نیستم کاربری قبلیم با شماره خودم نبود گفتم نی نی یار تعلیق کرد
هنوز خیلی جا داره .اینا مگه بشن چهل سالشون که شاید آدم بشن . حیف نیست دختر سالم با یه پسر کثیف ازدوا ...

دختره از سمت مادرش خیلی خیلی تحت فشاره

هرچی هم باهاش حرف میزنن درست نمیشه مادره

تو خانواده همه مدرک تحصیلی بالا دارن و شاغلن اما این دختر نمیخواد درش بخونه. پول و اخلاق طرف هم براش مهمه. اولویتش پوله کلا

بعد دختره خیلی قشنگ و خوش اندامه. به نظرم پسره به راحتی نمیتونه بهتر از اونو واسه خیانت پیدا کنه مگر این که مرض خیانت کردن داشته باشه

به دوست دختر هاش  متعهد بوده ؟

اگه ادمی بوده که با چند نفر هم زمان بوده ازش شوهر درنمیاد 

اما اگه به دلایل مختلف روابطش بهم میخورده یه چیز جداس 

درکل که  اگه روابط خیلی زیادی داشته هر روز با یکی میپریده ادم تنوع طلبی هست و ازش شوهر متعهد درنمیاد 

اگه انگشت شمار رابطه داشته ولی اون رابطه خیلی عمیق بوده و توش همه کاری میکردن احتمالش هست که شوهر خوبی بشه 

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤
هنوز خیلی جا داره .اینا مگه بشن چهل سالشون که شاید آدم بشن . حیف نیست دختر سالم با یه پسر کثیف ازدوا ...

بعد پسره شراب میخوره

سیگار میکشه

اما دختره اصلا اینا براش معیار نیست و پسره رو بد نمیدونخ

مشخصه خب ن 

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
دختره از سمت مادرش خیلی خیلی تحت فشاره هرچی هم باهاش حرف میزنن درست نمیشه مادره تو خانواده همه مدر ...

ادم خیانت کار  که ذاتش خراب باشه اصلا چهره و اندام همسرش براش مطرح نیست  با خودش میگه این که خدای جدابیته رو دارم حالا چه اشکالی داره با بقیه هم یه سلام علیکی داشته باشم هرچقدر هم که زشت باشن 

(کاربری پنجممم ) لایکم کنید لایک دوست ❤
به دوست دختر هاش  متعهد بوده ؟ اگه ادمی بوده که با چند نفر هم زمان بوده ازش شوهر درنمیاد  ...

اره منم همینا رو بهش گفتم اما از کجا میشه فهمید

اخه از خود پسره بپرسه که هیچوقت نمیگه اره همزمان با چند نفر بودم