2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دختر که مریض میشه همه خانواده رو داغون میکنه  کاش من بجای اون روماتیسم میگرفتم خیلی سختی کشید

منم تا چشم باز کردم درگیرش بودم شبا تا صبح گریه می‌کردم بیچاره پدرم صبح تا شب کار می‌کرد شب تا صبح تو وان آب داغ منو ماساژ میداد که دردم آروم بشه

منم تا چشم باز کردم درگیرش بودم شبا تا صبح گریه می‌کردم بیچاره پدرم صبح تا شب کار می‌کرد شب تا صبح ت ...

بله واقعا سخته

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
نمیدونم ولی هیچ انرژی ندارم دردشدیدمفاصل دارم خستگی بیش ازحددارم

روماتیسم دردش به صورت قرینس یعنی اگه یه پا درد بگیره اونیکی هم درد میگیره حتماً آزمایش بده که اگه خدایی نکرده درگیرش شدی زود درمان کنی،خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

نمیدونم ولی هیچ انرژی ندارم دردشدیدمفاصل دارم خستگی بیش ازحددارم

سردیجات و چایی و لبنیات سمه برای روماتیسم 

ورزش کنید غذاهای طبع گرم مصرف کنید

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…
روماتیسم دردش به صورت قرینس یعنی اگه یه پا درد بگیره اونیکی هم درد میگیره حتماً آزمایش بده که اگه خد ...

آزمایش دادم همه چی نرمال بوددیگه نمیدونم چمه من خودم اعتقاددارم رماتیسمه حتماچون دردام شدیده دکترمیگن فیبرومالژیا

روماتیسم دردش به صورت قرینس یعنی اگه یه پا درد بگیره اونیکی هم درد میگیره حتماً آزمایش بده که اگه خد ...

دردام قرینه هس مال من هم هردوطرف دردمیگیره انگشت وسطی پای راستم تورم داره الان ولی دردوقرمزی نذاره فقط متورم شده واضحه