2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 64 پست
در حال طلاقم .هی اس میده یادش میفتم .انگار دیوونه شدم هر چیزی فک کنین منو یاد اون میندازه حتی تاریک ...

اعتیاد به مواد صنعتی خطرناکه هم برا شما هم برا دخترتون زودتر باید تصمیمتونو بگیرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اعتیاد به مواد صنعتی خطرناکه هم برا شما هم برا دخترتون زودتر باید تصمیمتونو بگیرید

5 بار کمپ رفته .5 بار هم تا پای طلاق رفتم ولی هیجی به هیچی

دخترم تنها بهونه زندگیم
الهی فداتشم .حال تو رو قشنگ خریدارم .دخترمنم خیلی باباشو میخاد ولی میگه نریم پیشش چون داد میزنه میتر ...

اخ چ کردین با اون بچه

اینو نباید امشب میخوندم حالم خیلی بده بخاطر اون بابای لعنتیم الانم که با این حرفت یاد بچگی های خودم افتادم زد زیر گریه

از اون بابا در نمیاد من کشیدم میگم ن احساسی ن لطفی ن مالی هیچی

فقط ی فامیل نحس بهم داد من موندم و اسمش تو شناسنامه ام

نگران دخترتونم واقعا امیدوارم اخرش مثل من نباشع

در اخر هیچ وقت جلوش گریه نکن هیچ وقت جلوش از بدی پدرش نگو جلوش دعوا نکنین

نگو مامان مریضه نگو بابا معتاده نزار دخترت مواد گشیدن اون عوضی رو ببینه

به اعنوان کسی که همشو دیده هنشو کشیده میگم نکن اگه دخترتو دوس داری تنها درد بکش به اون چیزی نشون نده

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
بابات اخرش چی شد

هیچ همون کثافته

امروزم یبار دیگه داغون شدم سرش

بابای لعنتی من هر کوفتی مصرف کرد بعد فقط تریاک

۱ سالی میشه میگه ترک کردم دارو مصرف میکنم اما گور باباش من میدونم اون آدم بشو نیس

ها سر اون همه مثله من شدم روانی

و آسم دارم ب خاطر دود های موادش

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اخ چ کردین با اون بچه اینو نباید امشب میخوندم حالم خیلی بده بخاطر اون بابای لعنتیم الانم که با این ...

ببخش اگه ناراحتت کردم چون ناراحت بودم تاپیک زدم روز اخر بیرونم کرد بچه رو هم ازم گرف ولی من در به در بچم بودم دخترم رو برداشتم اومدم خونه بابام اصلا نمیزارم ببینتش.فقط گاهی با خودش حرف میزنه درباره باباش.بهشم گفتم بابات رفته سرکار

دخترم تنها بهونه زندگیم
ببخش اگه ناراحتت کردم چون ناراحت بودم تاپیک زدم روز اخر بیرونم کرد بچه رو هم ازم گرف ولی من در به در ...

همه چیزی که الان بچت میکشه رو کشیدم

ایکاش اون لعنتی هیچ وقت از سر کار برنمیگشت

دخترتو دست اون نده میدونم ناراحتی بجنگ چاره نیس

بفکر طلاقی؟

خیلی سخته ن میشه طلاق گرف ن میشه موند کنارش 

اما تروخدا بچه ای دیگه ای نیار اون هیچ وقت درس نمیشه هیچ وقت اینو با خودت اون بچه ای که قراره ب دنیا بیاد نکن بفکر دخترت باش همین

کار خوبی کردیندخترادقهرمانشون بابا هستش

همون قهرمان مارو کوبید زمین

همه چیزی که الان بچت میکشه رو کشیدم ایکاش اون لعنتی هیچ وقت از سر کار برنمیگشت دخترتو دست اون نده ...

فقط به فکر اینم دوستاش بهش چی میگن الان یا اینده

دخترم تنها بهونه زندگیم