2777
2789
عنوان

توی ددی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 23 پست

من اونجا هم هستم تعداد خانوم ها اونجا بیشتره تا جایی که من میدونم معایبش خیلی زیاده ولی اونجا مثل اینجا با آقایون بد نیستن اونجا آقایون با خانم خوب هستن همین 

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم 
من اونجا هم هستم تعداد خانوم ها اونجا بیشتره تا جایی که من میدونم معایبش خیلی زیاده ولی اونجا مثل ای ...

من یدیقه رفتم توش 

حقیقتش خیلییییی گرافیتش بد بود

کیپاپرِ مودیِ entj.                                                                               اگرچه‌دل‌به‌کسی‌داد،جان‌ماست‌هنوز ‌.                              کاربری امروز 10 خرداد انتقال پیدا کرد به بنده ♡ . (🎧)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گرافیکش اصلا عامه پسند نیست جالبه یکیشونم می‌گفت اونایی که خوششون نمیاد هوش پایینی دارن نمیتونن باها ...

خوششون نمیاد نه شاید منظورش این بوده کار باهاش راحت باشه دم دست آدمای کم سن و سال میفته 

خوششون نمیاد نه شاید منظورش این بوده کار باهاش راحت باشه دم دست آدمای کم سن و سال میفته 

نه بابا، عیناً منظورش همونی بود که گفتم، داشت به نی نی سایتی هایی که به گرافیک و طراحی سایتشون خرده گرفته بودن کنایه می‌زد، درحالی که اصلا حرفش موضوعیت نداشت سایتهای تبادل نظر باید عامه پسند باشن تا جذب مخاطب کنن

پری‌ها هیچی نگفتن، زار و زار گریه میکردن پری‌ها                      می‌شنوم؟      https://abzarek.ir/service-p/msg/1225548             
نه بابا، عیناً منظورش همونی بود که گفتم، داشت به نی نی سایتی هایی که به گرافیک و طراحی سایتشون خرده ...

گرافیکش خوبم باشه چه اصراریه خانم های نی نی سایت برای عضویت تو سایت مردونه دارن والا کسی از اینجا هم تعلیق بشه میره انجمن مادران