2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اردیبهشت، مرداد، آذر، بهمن؟  

چند تا ماه دیگه هم بگو، یک وقت اشتباه در نیاد!!

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
بچه ها چ جوری میگن؟ از اجنه کمک میگیرن؟

نه عزیز دل 

کسی از اجنه کمک نمی‌گیره

فقط « چرند » میگن عزیز دل، فقط چرند 

هر چیزی که بشه رو میگن تا بالاخره یکیش درست در بیاد

چیزی به اسم حس ششم وجود نداره 

خرافاتی نباش

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
اگه در مورد چیزی شک داری میتونم کمک کنم با حدودی اما رنگ لباسم چی  و چی پوشیدم تو کار من نیست چ ...

اون بیو های عاشقانه ای که میزاره منظورش به منه؟

پایان شبه سیه سپید است

یکجوری میگین “تو کار طلسم و جادو نیستیم” که انگار طلسم و جادویی وجود داره!  چیزی به اسم طلسم و ...

برای خیلی از مغز بسته ها وجود داره وجود داشتن این خرافات که شما بهش میگی مزخرف  مخاطب های زیادی داره که زندگیشون هم فروختن پای این خرافه 

برای خیلی از مغز بسته ها وجود داره وجود داشتن این خرافات که شما بهش میگی مزخرف  مخاطب های زیادی ...

بله عزیز دل، درست می‌گید

متاسفانه وقتی که منطق و عقل از وجود انسان کلا خارج بشه، آدم میفته دنبال جادوجنبل و و امثال این چرندیات …