من الان چندوقته همین کارومیکنم تو خونه دامن میپوشم ببینم نتیجه میگیرم ازپودرموبرهم استفاده میکنم قبل ...
خیلی خوبه واقعا حتما نتیجه میده اینجوری دیگه حتی عفونت و بوی بدم نمیگیره
﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
منم نمیدونم ولی سرچ زدم نوشته بود حنارو برای جاهای حساس یا لک های پوستی خاصیت روشن کنندگی داره اینطور که حنا قرمز رو با سرکه قاطی کنی بذاری رو نوار بهداشتی و شب تا صب باهاش بخوابی صب بشوری هر هفتم اسکراب کنی نوشته بود که نتیجه میده برام خیلی جالب بود ...من از این کرمای روشن کننده مارکای مختلف میترسم بهشون اعتماد ندارم کلی عوارض ممکنه داشته باشن
﴿𝑲𝒖𝒓𝒅𝒊𝒔𝒉 𝒈𝒊𝒓𝒍﴾🍓فکر میکنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار میشدند و تصمیم میگرفتند که بدن هایشان را همین گونه که هست دوست داشته باشند، چند تجارت از رده خارج میشد؟! تجارت هایی که از ترویج نفرت زن به بدنش درآمد کسب میکنند....! _اکانت حاصل سومین ترکیدن میباشد🪒
من چون سفیدپوستم اون ناحیه خیلی بدشده مثه پارچه سیاه شده تازه مجردم هستم بدتر
مشکل اینه مادرامون از اول نمیگن باید چیکار کرد🙁 من خودم عادت خشک کردن نداشتم الان میگم چقد افتضاح میرفتم دسشویی خودم درموردش خوندم عادت کردم دیگم از شلوارای تنگم خوشم نمیاد درمورد حنا به اسی گفتم عزیزم بخونش
این حنا و سرکه روی نوار بزنیم و بذاریم عوارض نداره؟
نه فک نمیکنم بعد تهشم خوندم نوشته بود خاصیت تنگ کنندگی هم داره اصن یچیزیه توپ😂😂میتونی بجاش شرتی که که بدرد نمیخوره بپوشی ولی فک کنم رنگ بده به شلوارت و پتو...چندوقت پیش یکی تاپیک زد میگفت مادربزرگم و قدیمیا اینکارو میکردن حنا قرمز میزدن رنگ که میگرفته وقتی رنگه پاک میشده تیرگی هام کم میشدن ... خیلی جالب بود واسم