2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه  بچه منم 3 سالشه و تولدش نزدیکه  ولی خیلی وضع مالی خوب نیست خدا هیچ پدر مادر ...

عزیزم غصه نخور ماهم بگیر نگیر داریم اون سالی که دستمون تنگه خودمون خانوادگی دور هم ساده جشن می‌گیریم بچه ها تو این سن خیلی تجملاتی نیستن با یه کیک ساده خوشحال میشن

دنیا جای خوبی نیست اما ارزش جنگیدن رو داره...
عزیزم غصه نخور ماهم بگیر نگیر داریم اون سالی که دستمون تنگه خودمون خانوادگی دور هم ساده جشن می‌گیریم ...

اره ولله

بچه من که سه سال همین مدل جشن میگیرم اصلا بخش خوش نمیکذره

مخصوصا میافته تو تایم خواب شبش اینقد بهونه گیر میشه

میفرستمس خونه مامانم

بیشتر بخاطر اینکه بقیه دعوتمون کردن و باید جبران کرد هی میگن بگیر بگیر 

میگیریم😅

دسر چی  ژله خوبه؟

ژله رنگی خیلی خوشگل می‌کنه ولی دسر شکلاتی یه چیز دیگست پودینگ شکلاتی درست کن تو گیلاس های کوچیک کوچیک روش هم با توت فرنگی تزیین کن عالی میشه

برای غذا ته چین و کیک مرغ هم خیلی خوبه

اوهوم همین کارو میکنم احتمالا ولی بچه ها جمع رو دوست دارن خودشون، اینکه همه کادو بدن بهشون

ولله طرف ما که همه پول میدن 

کسی کادو نمیده

تازه تو به پست دیگه گفتم که چون شبا زود میخوابه شب تولدش بهونه گیر میشه

فقط بخاطر بقیه جشن میگیریم

اکر به خودم بود سه نفری میگرفتیم راحت و بی دردسر 

اره ولله بچه من که سه سال همین مدل جشن میگیرم اصلا بخش خوش نمیکذره مخصوصا میافته تو تایم خواب شبش ...

پسر من داره چهار سالش میشه تازه یکم داره ذوق پیدا می‌کنه برا تولد قبلش اصلا تو باغ نبود خصوصا بچه پسرا خیلی تو این فاز ها نیستن البته نه همه ولی اکثرا