2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای عزیز دلم دمت گرم ب خدا  انقد منو ترسوندن گفتن شیش ماه نمیشه ورزش کرد نمیدونم یه سال نمیشه ...

نه بابا 

مت رزمی کار‌میکنم یوقتایی مشت میخوره تو نافم دیگ زیاد درد نداره 

روز اول ک اصلا حس نکردم 

ولی تا یک ماه درد داری

اگه میخوای عفونت نکنه 

هر۶ ساعت قرص سفالکسین۵۰۰ بخور و  هر ۸ ساعت پماد تیرامیسیون ان ان وتتراساکلین قاطی کن بزن 

قبل از اینکه پماد بزنی هر بار بع سرم شستشو و گوش پاکن تمیزس کن 

اگ یکی اینارو ب من میگفت عفونت نمیکرد

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
برای دل خودش نمیتونه بزنه؟  اماناز طرز فکر های پوسیده

مثل اینکه بعضی ها هرکار میکنن فقط برای نمایش دادن به بقیس:/

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

مثل اینکه بعضی ها هرکار میکنن فقط برای نمایش دادن به بقیس:/

دقیقا! درکشون نمیکنم

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️
منم شکمم تخت هست تازه بجا استیل نقره گرفتم تو مطب رفتم زدم حالا نمیدونم پوست نافم حساس بود یا هرچی ش ...

کسایی که خیلی سفیدن بیشتر مستعد این چیزان من سبزه ام خدا رو شکر مشکلی پیش نیومد

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند
اون اقایی که همچین ذهن خرابی داره میخام نباشه 

من نمیزنم بیرون که دیده بشه

من همسر سابقم بشدت بد میدونست انجام بدم و میگفت کار زن های ــــ ومیترسم انحام بدم شوهر آیندم همین فکر داشته باشه

عکس میذاری؟

پشمای شکممم نزدم🤣🤣

ولی میزارم

دقیقا! درکشون نمیکنم

👍👍

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نه بابا  مت رزمی کار‌میکنم یوقتایی مشت میخوره تو نافم دیگ زیاد درد نداره  روز اول ک اصلا ...

مرسی عزیز دلم

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
منم سبزه هسم زبونم چیزیش نشد اما نافم حساس بود😂💔

یا علی آجی چه دلی داشتی زبونت رو زدی اینم شانس شما بوده دیگه 😄

پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند