2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطوری شما اینقدر هزینه دارین 

عزیزم من بچه کوچیک دارم هزینه خوراکی که هروز باید بگیرم براش تفریحاتی که انجام میده لباسایی که براش میگیرم وسایلش

هزینه بنزین

پرستار 

موادغذایی که میگیرم 

شارژ ساختمون و نظافت خونه و...... حساب کنی بیشترم میشه  ماشاالله بزنم به تخته شب میخوابی صبح پا میشی قیمتا بیشتر میشه کمتر نمیشه🙁

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
عزیزم من بچه کوچیک دارم هزینه خوراکی که هروز باید بگیرم براش تفریحاتی که انجام میده لباسایی که براش ...

اره شما واقعا خرج زیادی دارین🙂

ما دو نفریم بچه هم نداریم خرج خونه (خورد و خوراک)به قسط وام 

ماهی ۶_۷ تومن میشه

خرجاتو بجا بنویس ببین به چی خرج میکنی ،من ماهی ۱تومن مرغ ۲تومن گوشت و چرخ کرده ،۲تومن فروشگاه، تقریبا ۱/۵ تره بار میخرم،ماهی ۱/۵هم خورد خورد از سوپری سر کوچه خرید می‌کنم سر جمع کل خوراک ما میشه ۸تومن ،۲تومن قسط میدم میشه ۱۰ بقیه چیزا هم متغییره مثل لباس اینا هر وقت لازم بشه میخرم لازم نباشه پس انداز میکنم

خرجاتو بجا بنویس ببین به چی خرج میکنی ،من ماهی ۱تومن مرغ ۲تومن گوشت و چرخ کرده ،۲تومن فروشگاه، تقریب ...

عزیزم چند وفت خدجارو یادداشت کردید تا خرج خونه دستتون اومد؟

اره شما واقعا خرج زیادی دارین🙂 ما دو نفریم بچه هم نداریم خرج خونه (خورد و خوراک)به قسط وام  ...

بله متاسفانه

درک میکنم هزینه ها بالاس 

ماه هاهم زود میگذره هنوز قسط ندادی موعد ماه بعدی سرمیرسه

خدا خودش به دادمون برسه

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    

اصولا یادداشت نمیکنم خودم ولی چون مدیریت پول با منه تقریبا حفظم که هر چیزی رو چقدر میخریم شما هم دو سه ماه بنویسی دیگه کامل میاد دستت

منم ی مقدار از پولم رو کنار میزارم که پس انداز باشه و اصلا بهش دست نمی‌زنم 

چیزی برداشتم رو خرج میکنم اگر هم تموم شد به هیچ عنوان به اون دست نمی‌زنم 

ی جوری باید نگه داری