2777
2789
عنوان

پول🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 34 پست
لعنت ب گرونی ماهم حقوق همینقدره سر ۴ روز تموم میشه با دوتا بچه و مستاجری

واقعاحق دارید ۱۰تومن دیگ الان پولی نیس یه بار بری بازار تموم شده واقعااین مردا هم خودشون خسته شدن ولی دوس ندارن ب رو زن بچه اشون بیارن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره مگه خودم بهش گفتم  زورش میاد پول بهم بده نمیدونم این پولارو چیکار میکنه ن ی چی واسه من میگ ...

ناراحت نشی، شوهرت اینجوریه چرا بچه دارشدین؟ نمیترسی بعدا برا بچه هم خرج نکنه و بچه حسرت بخوره؟ 😒

الان مامانم زنگ زد قضیه رو گفتم بهش قطع کرد چند دقه بعد پیامک واریز اومد🥹🥹🥹

تا کی میخای ب امید مادرت بمونی؟؟؟؟!!!!

این وضع زندگی نیست هاااا

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

2790
2778
2791
2779
2792