2777
2789
عنوان

صدا دادن گوش😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 4076 بازدید | 79 پست
سلام عزیزم خوبی تو تاپیک طحال پیام شمارو خوندم. رفتی سونو و آزمایش طحال؟ مشکلت چی بود؟ هنوز درد داری ...

عزیزم من همه جوره درد دارم . یه چیزی هس ک همه جای بونمو قاطی کرده .من رفتم یونو کبد و صفرا و طحال گف نرماله ولی مثلا طرف راستم گاه درد میکنه یا چپم معلوم نیس چمه🙄فعلا درگیر چیزای دیگم مث چشما و سرگیجه و گوش و ...

عزیزم من همه جوره درد دارم . یه چیزی هس ک همه جای بونمو قاطی کرده .من رفتم یونو کبد و صفرا و طحال گف ...

جواب سلامتو ندادم 😣

سلام ممنونم ت خوبی 

مشکلت چیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کم خونی ک دارم فقر اهن ولی اخ لرش چشم چرا و گوش درد و سوزش بدن و ..

بخدا همه چیز ما بهم ربط داره. من الان سمت چپ بالای شکم زیر سینم درد میکنه میگن معدس گاهی میزنه کنار ناف سمت چپ گاهی ما بین این دوتا نمیدونم چیه کجا برم چرا اینجوری میشم خیلی هم میترسم 😢😔

بخدا همه چیز ما بهم ربط داره. من الان سمت چپ بالای شکم زیر سینم درد میکنه میگن معدس گاهی میزنه کنار ...

فقط مشکلات همیناس؟

اگ ایناس ک راحته دکتر اینا رفتی؟

@maman_nabatam    

جانم عزیزم 

بی تعلق به جهان باش که آزاده روی🕊️🤍.                                                    جانانم دختر زیبای من به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرت‌ با تمام سختی‌های دنیا خواهم جنگیدبه من تکیه کن که تکیه‌گاهت عاشقانه دوستت دارد🫶🏻🫀            مشاور کنکور و دبیرم کمک خواستید در خدمتم😚🤍    
جانم عزیزم 

خوبی عزیزم من پیام دوستی فرستادم ولی یادم نیس بخاطر چی بوده🤔🤔ی سزی مشکلات تو بدنم اتفاق افتاده نمیدونم شاید بخاطر اینا بوده تاپیک اینا دیدم شما پست گزاشتین