2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چ علایم داشتن

تا اونجایی که من یادمه درد شدید مفاصل  

گاهی بی حالی کرختی 

حتی یادمه یکی از اقوام مدتی به خاطر درد شدید و تورم  پاها مدتی فلج شد و بیمارستان بستری شد که گفتن مشکوک به ام اس ولی بعدش فهمیدن روماتیسم ولی الان خداروشکر خوب شدن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بله تاالان چن باررفتم ودوبارآزمایش دادم جوابشوبفرستم سردرمیارین؟

نه متاسفانه بلد نیستم. ولی درد استخوان به تنهایی نمیتونه نشونه رماتیسم باشه. وقتی سردیجات میخورین حالتون بد میشه؟؟ با سرما و آب سرد چطور؟ استخوانتون درد میگیره؟ 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
الان چیشدن؟

خداروشکر حالشون کاملا خوبه و اصلا علائمی ندارن فقط گاهی اوقات کمی توی پاهاشون احساس درد یا ضعف دارن ولی در کل عین یه آدم سالم هستن و مشکلی ندارن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
الهی شکر

ممنون اگه خدایی نکرده رماتیسم بود حتما پیش دکتر مواظب توی کاشان برو خیلی کمکت میکنه  

نه متاسفانه بلد نیستم. ولی درد استخوان به تنهایی نمیتونه نشونه رماتیسم باشه. وقتی سردیجات میخورین حا ...

بله باهوای سردبرخوردمیکنه بدنم یاآب سرددردشدیددارم تغذیه نمیدونم دقت نکردم چون بیشتروقتادرددارم بخصوص زانوانگشتام کتفم