2777
2789
عنوان

شک ب همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 33 پست

همسایمون میگفت شوهرتو مثل صابون فرض کن، زیادم سفت بگیری از دستت لیز میخوره، زیادم شل بگیری از دستت میره، حواست باشه ولی الکی هم شکاک نباش، من فک کنم زیاد شل گرفتم، شما هم زیادی سفت گرفتی

گوشی شوهرشه، غریبه که نیست. آدم تو کار کسایی که بهش ربطی ندارن نباید تجسس کنه. 😏

اگر اطمینان باشه تجسس لازم نیست

یک پیام بیخود دیده ذهنش بهم ریخته پس چیزی نبینه بهتره

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرو تو گذشته

کنکاش نکن

اینو کسی بهت میگه که این راهو تا تهش رفته

هرچقدرم طرفت پاک باشه

تو میمونی و یه ذهن مریض یه آدمی که دیگه بهش اعتماد نداری و یه رابطه سمییی

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

من یه دوستی داشتم بنده خدا تو شرایط افسردگی حاد بود یه روز کامل یکی باهاش چت کرد فکر کرد عشق سابقشه....شب زن داداشش گفت من بودم خوب سره کارت گذاشتم😐  

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
 من حال روحیم خوب نیس.همش ب همسرم شک دارم . همش فکر میکنم دوسم نداره

اعتماد به نفس داشته باش

اول خودت خودتو دوست داشته باش

دوم به هیچ احدی وابسته نباش چون هیچ اطمینانی به کسی نیست و هیچ کس هم ابدی نیست

همسرت رو دوست داشته باش اما نترس از دوست داشته شدن تا همیشه عزیز باشی

این رفتاری که داری فقط و فقط اونو از تو دور میکنه ..تو که اینو نمیخوای

اگر اطمینان باشه تجسس لازم نیست یک پیام بیخود دیده ذهنش بهم ریخته پس چیزی نبینه بهتره

نظرتون محترم ولی زن چهار چشمی باید حواسش به همه چیز زندگیش باشه تا کلاه سرش نره.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اعتماد به نفس داشته باش اول خودت خودتو دوست داشته باش دوم به هیچ احدی وابسته نباش چون هیچ اطمینانی ...

خیلی اذیت میشم ، روحم بیمار شده ...میدونم رفتارم اشتباهه ولی وقتی این حس شک بهم دس میده دس خودم نیس.بهم میریزم

اعتماد به نفس داشته باش اول خودت خودتو دوست داشته باش دوم به هیچ احدی وابسته نباش چون هیچ اطمینانی ...

بعضی موقع انقد گریه میکنم و افکار منفی ذهنمو ازار میدن ک دلم نمیخاد یک لحظه نفس بکشم،کامنت شما واقعا ارومم کرد

خیلی اذیت میشم ، روحم بیمار شده ...میدونم رفتارم اشتباهه ولی وقتی این حس شک بهم دس میده دس خودم نیس. ...

حتما با مشاور صحبت کن این رفتار برات سمه

خیلی بده خیلی رو خودم کار میکنم مثل آدم زندگی کنم نمیشه

من همین تو سه روز اخیر یخ دعوای بزرگ سر همین شکاکیم داشتم طرف هی بهم میگه کم شکاک بازی در بیار ولی دست خودم نیست شکاکم خیلی زیاد نمیتونم بهش شک نکنم 

حواس جمع با چیزی که گفتم فرق داره

خب باید حواس جمع باشه تا از همه چی مطمئن شد دیگه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بعضی موقع انقد گریه میکنم و افکار منفی ذهنمو ازار میدن ک دلم نمیخاد یک لحظه نفس بکشم،کامنت شما واقعا ...

شاید این حست از دوست داشتن زیاد باشه شایدم از وابستگی...شاید از ترس ازدست دادن..اما همه اینا برمیگرده به عدم اعتماد به نفس

من مشاوره رفته بودم مشاور میگفت خانمها باید خیلی قوی باشن وزیادی وابسته شوهر نباشن چون هر لحظه ممکنه به هر دلیلی دیگه اون مرد رو کنارشون نداشته باشن و اگر قوی نباشن و وابستگی بیش از حد داشته باشن به همسرشون دیگه زندگی براشون سخت و گاهی غیر ممکن میشه

عزیزدلم شوهرت رو دوست داشته باش و بهش عشق بورز اما اینو بدون که اون هم آدمه و گاهی نیاز به تنهایی داره...گاهی ممکنه اشتباه کنه و خطا بره...گاهی ممکنه به خاطر مشکلات بی محبتی کنه اما هیچکدوم اینهادلیل نمیشه دوستت نداشته باشه

باهاش دوست باش تا به خاطر شک هات چیزی ازت پنهون نکنه 

سعی کن همیشه آروم باشی و با سیاست مشکلاتت رو رفع کنی 

این که همه ش بترسی روزی دوستت نداشته باشه واقعا کار اشتباهی هست

من بهت پیشنهاد میکنم کتابهایی رو که راجع به شناخت آفایون و خانمها و داشتن اعتماد به نفس و عزت نفس هست رو بخونی تا خودت رو پیدا کنی

خوشبخت باشی عزیزم