راستش فقط خدا چون هیچکی از دردام خبر نداره و بگم هم درک نمیکنه چی میگم
بگو بالاخره یکی پیدا میشه.من تازه زایمان کرده بودم و بیماری خیلی بدی داشتم و هیچ کسی نداشتم اون سال ها اینجا خیلی چیزا مقدس و خط قرمز بود.خیلیا ریختن سرم گفتن همشون دروغ میگم هرچی جان بچم قسم خوردم گفتن نه.بعد نتیجه گرفتن من مرد هستم اومدم مخ خانوما بزنم گزارش زدم تعلیق شدم فقط قبل لحظه تعلیقی فقط یک نفر با چشام دیدم گفت فقط یک درصد امکان بدید راست میگه دلش نشکنید .ولی هرگز چند نفری گفتن مرد هست تو خاص بهمون پیشنهاد دوستی میده مخ مارو بزنه هرگز نبخشیدمشون و نمیبخشم.بگو مطمعن باش یکی پیدا میشه مرحم باشه من چند نفر واقعا مرحم خوبی بودن هرجا هستن خدا خیرشون بده الهی
هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗
هیچ آدمی رو برای درد و دل ندارم.خواهر ندارم.دوستم ندارم.اگرم داشتم اعتماد نمیکردم.با مامانم حرف بزنم غصه میخوره یه وقتایی هم موضوع درد و دلم خود مامانمه.با شوهرم هم معمولا درد و دل نمیکنم.
هیچکس تنهایی میشینم زار میزنم تا حالم خوب شه😢 اینجا هم بدرد نمیخوره چون همیشه تو تاپیکت یکی هس گند ...
خاص صحبت کن عزیزم.حتی از اینا بدم میاد قفل میکنن یا انگاری زورشون میاد اینجا کلاس فیزیک هسته ای دانشگاه شریفه سطح تاپیکشون پایین نیاد!!!بگرد پیدا کن.منداشت حالت روانی بهم دست میداد ولله زیر فشار بیماری علیلی محتاجی با بچه یک ساله روانی میشدم که اسمم فراموشم میشد هنگ بودم.داشتم روانم از دست میدادم ساعت ها درد و دل کردم همین نی نی سایت واقعا مرحمی بود که هیچ کسی نمیتونست اینطوری التیامم بده