سلام امروز ۱۵ آی یو آی هستم دیروز یا امروز میشه روز موعدم. ۱۶ روز از آمپول اچ سی جی میگذره. اینم بی بی چکم. همین الان زدم بعد ۲ دقیقه هاله انداخت این عکس رو ۵ دقیقه بعدش گرفتم . ولی همش میترسم اخه خیلی دل درد پریودی دارم میگیره ول میکنه
مبارک باشه عزیزم❤️میشه لطفاً بگی چیکار کردی که گرفت؟استراحت مطلق بودی؟
ممنون عزیزم. والا استراحت مطلق اونجوری نبودم. ساعت ۶ عصر که آی یو آی کردم یه ربع اونجا تو مطب خوابیدم. بعدشم تو ماشین اومدم صندلی عقب دراز کشیدم . بعدم اومدم خونه تا ساعت ۱۰ شب دراز کشیدم زیر پام بالشت گذاشتم. اینارو آزمایشگاه بهم گفت انجام بدم. تا دو سه روزم خونه استراحت کردم. کارای معمولیرو انجام میدادم. فقط وسیله سنگین بلند نکردم. مثلا آشپزی میکردم. ولی جارو برقی اینا نکشیدم
اگه از اول بخوام بگم که یه هفته بعد آی یو آی سمت چپم تیر میکشید دیگه علایم خاصی نداشتم تا چند روز قبل موعدم. دل درد پریودی میگرفت در حد چند دقیقه ول میکرد. هر موقع میگرفت دیگه میگفتم تموم شد پریود شدم. دقیقا مثل همون بود پا درد. ضعف . دل درد مخصوصا صبحا. دو روز به موعدم بی بی هاله انداخت
مرسی عزیزم ممنون. اگه از اول بخوام بگم که یه هفته بعد آی یو آی سمت چپم تیر میکشید دیگه علایم ...
منم دقیقا مثل شما بودم یک روز بعد تخمک گذاری خیلی سمت راستم میگرفت قبلاً اصلا همچین درد هایی نداشتم بعد قطع شد تا اینکه سه روز مونده به پریود دلدرد هام شروع شد سینه هامو درد گرفته برام دعا کن باردار باشم مال شماام خیلی خیلییی مبارکتون باشههه عزیزممم انشالله به سلامتی زایمان کنی. دورت بگردم 😘
منم دقیقا مثل شما بودم یک روز بعد تخمک گذاری خیلی سمت راستم میگرفت قبلاً اصلا همچین درد هایی نداشتم ...
قربونت عزیزم ممنون. منم این ماه اصلا امیدوار نبودم حتی بی بی هم که مثبت شد باورم نمیشد. ولی اگه با دارو فولیکول خوب داری دیگه مشکل از خودت نیست عزیزم. انشالله این ماه نتیجه میگیری میای خبر خوبشو بهمون میدی