2777
2789
عنوان

شام چی میپزی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 37 پست
همه ماکارونی میپزن امشب 😂 خودم امشب حوصله آشپزی ندارم اصلا 

دیگه ما زنا چ حوصلع داشته باشیم چه حوصله نداشته باشیم باید حتما شام ناهارمون اماده باشه من الان بچمو تازه خابوندم برم ی عالمه کار ریخته سرم

من با خمیرجادوی ک خودم درست میکنم..درست میکنم خیلی خوب میشه خمیرو لایه نازک میکنم 

چه جالب با خمیر جادویی نشنیده بودم😍 ولی خب خیلی سخت میشه من جون ندارم واسه این همه کار😁

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه ما زنا چ حوصلع داشته باشیم چه حوصله نداشته باشیم باید حتما شام ناهارمون اماده باشه من الان بچمو ...

اره واقعا با بچه کوچیک ب خونه رسیدن و آشپزی سخته

خدا قوت عزیزم

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
دلم ازین همسایه ها خواست😁

آره همسایه ما صاحبخونمونه یه خانم پیر و تنهاست هفته ای چندبار غذا میپزه میفرسته بالا برامون...همیشه هم بر این باوره که آخرش یه روز من از لاغری میمیرم بس که به خودم نمیرسم😅

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
چه جالب با خمیر جادویی نشنیده بودم😍 ولی خب خیلی سخت میشه من جون ندارم واسه این همه کار😁

اره واقعنم سختع ولی پسرم همسرم از وقتی خمیرو خودم درست میکنم الان فقط سمبوسه با خمیری ک خودم درست میکنم دوس دارن 

اره واقعا با بچه کوچیک ب خونه رسیدن و آشپزی سخته خدا قوت عزیزم

دوتان  بزرگه ک همش بهم میریزه همه جا منم باید پشت سرش فقط جمع کنم کوچیکه هم فقط گریه مواظبش باشی فقط..بعضی وقتا ارزومه ی ساعت استراحت کنم واسه خودم

اره واقعنم سختع ولی پسرم همسرم از وقتی خمیرو خودم درست میکنم الان فقط سمبوسه با خمیری ک خودم درست می ...

آره خب واقعا خوشمزه تر میشه😍

پس من این کارو نکنم که کارم درمیاد از این به بعد😁

هیچ‌اتفاقی‌اتفاقی‌اتفاق‌نمی‌افتد:)