2777
2789
عنوان

موهامو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو آرایشگاه برات مدلای پسرونه بزنه بعد ببین چقدررر بهت میاد.  بعدش اگه نخواستی بذار بلند شه

اخه گردنم بلند و باریکه 😥زشت میشم

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
چرا  چطور دلت اومد آخه من بودم دق میکردم بعدش

دیگه خون به مغزم نمیرسید 😕فقط دلم میخاست یکاری کنم تا اروم بشم 

اخه گردنم بلند و باریکه 😥زشت میشم

نه فکر میکنی.  مال منم به بلندی شما بود موهام، زدم و بعدش پسرونه. عاشقش شدم.   صورت رو جوونتر نشون میده و گردن بلند هم جزو زیباییاس که.    حالا به حرفم گوش کن و برو بزن، از گوگل چندتا مدل ببین. 

حالا مال منو بگو که با ماشین زدم حالا چه غلطی بکنم

منم دلم میخاست با ماشین بزنم به خاطر خانوادم نزدم😶

نه فکر میکنی.  مال منم به بلندی شما بود موهام، زدم و بعدش پسرونه. عاشقش شدم.   صورت رو جوو ...

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۶۰۵-۱۸۲۸۱۵_gallery_zdbu.jpg

دیگه خون به مغزم نمیرسید 😕فقط دلم میخاست یکاری کنم تا اروم بشم 

اشکال نداره موی کوتاه خیلی شیکه یکم بلند تر بشه تا پایین گردن خیلی خوشگل میشه میتونی ببری آرایشگاه هم مدل بزنه 

عکس موهام  نگه دار روشن بزن باز کردن

مال منم همینقدر بود و کمی بلندتر. مش یخی هم زده بودم. ولی موج نداشت، صاف بود.  هنوز دارمشون.  وقتی زدم حالم بد بود، ولی وقتی پسرونه زدم و خودمو دیدم عاشقش شدم و بعدش مدام میرفتم مدلای مختلف پسرونه میزدم با موزر هم کار میکرد. الان گذاشتم یکم بلند شده، هم خیییییییلی میریزه و هم دیگه خوشم نمیاد از بلند، بهم نمیاد دیگه

پایین موهات نازک شده بوده اشکال نداره  زدی الان تقویت کن قشنگ میشه

اره نازک شده بود بعد اینکه کرونا گرفتم خیلی ریخت 

سلام عزیزم خوبی تو تاپیکی یکی از بچه ها دیدم دنبال دعا نویس هستی پیام دادم .اونجا نگفتم چون خیلیا یا موافقن یا مخالفن من پیش یه اقایی کار انجام دادم و واقعا عالی بوده خواستید بگید بهتون معرفی کنم