2777
2789
عنوان

چروک مانتو 😰😵‍💫

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 34 پست
ابرو بادی خوبه ولی قدیمی شده. لنین جنس خوبش باشه چروک نمیشه 

مگه جنس مانتو هم قدیمی میشه؟ 🧐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حریر همون کرپ حریره یا فرق داره؟ روسری های کرپ حریر هم دیر چروک میشن

حریر انواعش خوبه 

الان حریر شیشه ای هم مده که بابونه داره یا ساده س

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
مگه میشه چروک نشه ؟

اره مثلا ابر و بادی اصن چروک نمیشه خوشم میاد

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
آره برای همین خنده گذاشتم من امسال از این حالت شومیز سفیدا هست تو طرح های خطی رنگی داره آبی،سبز،صورت ...

جنسش لینن هستش اونا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
تابستونی ابرو بادی،لینن باید ترک باشه ،حرید،دلتا

لنین ترکها گدوما هستند من یکی پرسیدم گفت لنینه یکمم نازک بود دو و ششصد ، دیگه یقه انگلیسی بود نگرفتم البته پارچشم نمیشناختم چروک میشه یا نه 

بدتره همه الیاف گیاهیه. لامصب هرچی اتو میکنی باز درست صاف نمیشه. البته گرمم هس برا پاییز زمستون خوبه

ندارم  اکثرا نخی و کتان و لی

کتان هم فک کنم خیلی چروک میشه. اره؟ گرمه توش؟

لنین ترکها گدوما هستند من یکی پرسیدم گفت لنینه یکمم نازک بود دو و ششصد ، دیگه یقه انگلیسی بود نگرفتم ...

جنسشون بهتره دیگه معمولا یکم ضخیم تره چینیش نازک تره 

چه پارچه چه مانتوشو خواستی بگیری تست چروک شدنش اینه 

یه گوششو بگیر دستت تو دستت مچاله کن فشار بده یکم نگهدار بهتره دستت نم دار باشه اما خشکم میشه ،اگه چروک شد کم یعنی تو آرنجها چروک میشه اگه زیاد چروک شد که کلا قیدشو بزن اگه چروک نشد که میتونی بخری