2777
2789
عنوان

دیگ خسته شدم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا چرا صبح زود شاید بقیه روز  با کس دیگه هست   مطمئنی طرف سالم هستش

بقیه روزم همینه میگم ک کلاس باشم دانشگاه اونجا هم پیام میده زنگ میزنه قبلا آخر شب زنگ میزد جدیدا وسط روزم زنگ میزنه

😑من شوهرمم بهم همچین گیری بده میکوبم صورتش چقد صبورین شماها از رلتون حساب میبرین

خداوند هر قلب محزون  و هر بنده شكرگزار را دوست دارد..♥️  میشه واسه نی نی کوچولوم صلوات بفرستید سالم بدنیا بیاد🥰
😑من شوهرمم بهم همچین گیری بده میکوبم صورتش چقد صبورین شماها از رلتون حساب میبرین

البته منم حوصله ندارم جواب کسی رو بدم احتمال میدم دندونش خورد بشه تو دهنش برلی همین لال مونی می گیره جرات نمی کنه بگه 

سر کار میره دو ساعت آنلاین نشم دانشگاه باشم همینجور پیام میده

به نظرم جفت تون بیکار و ببخشید علافید.این دیگه چه رفتار مسخره ایه.هرکسی برای خودش حریمی داره خواسته ای داره الان چون تو با اون دوستی باید هروقت اون گفت چشاتو ببندی بری بخوابی؟مگه خودت آدم نیستی؟مگه اراده انتخاب نداری؟چه دلیلی داره همش پای گوشی اعلام حضور کنی شاید دلت بخواد بری استخری جای زنونه ای زیر دست آرایشگری...همش که قرار نیست بله قربان گوی اون باشی.بشین بچسب به درس و شغلت و ایندت عزیزمن.‌جفت تون بیکارین که رفتارتون اینطوریه به نظرم.هم تو وقت اضافه داری برای اون بذاری هم اون ول معطله 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز