2777
2789
واااای دمتون گرم خدایی خیلی انرژی مثبت گرفتم فکر کردم الان کلی مسخرم میکنن

نه چرامسخره کنیم من خودم یه روزی دلم میخواست شوهرکنم که کردم میگفتم هیچی برام مهم نیست فقط سالم باشه یعنی اعتیاد نداشته باشه خوشکل باشه ودستش به دهنش برسه دیگه نمیگفتم خوش اخلاق باشه پولدارباشه تاخداهمونادادبهم مطمئنم اگه قشنگ ازخداباتمام خصلت های خوب خواسته بودم همونا میدادم.هرچی ازخدابخواای بهت میده ولی دیگه مثل شده خودم برای کسی آرزونمیکنم چون مردخوبی نیست ....

خدایاشکرت به هزاریک دلیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراشوهرحالا ...؟همه فرارین ازش که 😁

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
خیلیا هم فراری نیستن چرا نیمه پر لیوانو نبینیم 🥰

خیلیم عالی 😍انشالله یکی خوبش💗

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
۲۱الان ۳۰سالمه 

منم ۲۱ سالم بود دوست داشتم ازدواج کنم ولی الان ۲۸ سالمه خیلی مدل خواستنم فرق کرده دیگه فقط خواستن نیست احساس نیازه دلم میخواد زندگی خودمو تشکیل بدم 🥲 

ای مرد خوبم هست خواهر شانس ما فقط بدردنپیخوره

چی بگم والا یه عده میگن شانس همون قانون جذب وافکارو ارتعاشاتیه که توسط ما به جهان القامیشه ..

بایددرسندازدواج نوشته شود

ازدواج۳روزآشنایی و۳۰سال زندگی مشترک نیس

وظیفه نیس

علاقه خودش کم کم پیدامیشه نیس

آرایشگاه۱۰میلونی،گل آرایی۵۰ملیونی نیس

تجارت مهریه دربرابرخدمات آشپزخانه نیس

ازدواج یعنی؛

صداقت⚘️شناخت🌹اعتماد🌹آگاهی🌹بخشش⚘️