2777
2789
عنوان

کسی میدونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 26 پست

بازم که ازین تاپیکهای مخرب زدین.

کی میدونه؟؟ شاید فردا آرش نباشه و خانم ثودک سالیان سال بسلامتی و شادابی زندگی کرد.

آیا چنین تقدیری نمیتونه رقم بخوره؟؟؟ پس تا آخرین نفس و تا آخرین ضربان قلبتون

الان دلم میخواد از شما فقط یک جمله بشنوم 

و اونم اینه: چشم دیگه چنین تاپیکهایی نمیزنم.

خب، منتظرم بشنوم:

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
بازم که ازین تاپیکهای مخرب زدین. کی میدونه؟؟ شاید فردا آرش نباشه و خانم ثودک سالیان سال بسلامتی و ش ...

ان شاءالله که حالم خوب باشه نزنم

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم که ازین تاپیکهای مخرب زدین. کی میدونه؟؟ شاید فردا آرش نباشه و خانم ثودک سالیان سال بسلامتی و ش ...

خواهش میکنم ازتون با اینکه میدونم صلاح ثودک می خواین اینجا رو ازش نگیرین بزارین با نوشتن یک متن آروم بشه 

یک نوشته که جایی مینویسه که کسی اون رو نمیشناسه 

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
خواهش میکنم ازتون با اینکه میدونم صلاح ثودک می خواین اینجا رو ازش نگیرین بزارین با نوشتن یک متن آروم ...

سلام

ازتون ممنونم که هم خیرخواه ایشون هستین و هم به نیت من واقفین.

خدا میدونه ایشون رو مثل خواهر واقعیم میدونم و هررر کاری از دستم بر بیاد برای ایشون مضایقه نمیکنم.

چشم امر شما مطاع هست.🙏

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
اگه با تمام اعتماد و ایمانت به دستای خدا سپردی محاله که  از دست بدی...   آروم باش ت ...

سلام عزیزم

ممنونم ازت

دوستم بهم گفت چقدر زحمت کشیده بودید بخاطر من

دست گلتون دردنکنه خدا خیر دنیا و آخرت رو بهتون بده ببخشید که حالم خوب نیست و نمیتونه اونجوری که شایسته تون ازتون تشکر کنم ممنونم

سلام عزیزم ممنونم ازت دوستم بهم گفت چقدر زحمت کشیده بودید بخاطر من دست گلتون دردنکنه خدا خیر دنیا ...

قربونتون کاری نکردم عزیزم... 

انشاالله که بزودی قشنگترین روزهای زندگیتون رو با چشماتون ببینید و از شادی هاتون برامون تایپیک بزنید شک ندارم اون روز خیلی نزدیکه و شما حتما از ته دل میخندین نازنینم❤️

ارغوان، شاخه ی هم خون جدا مانده من... 
سلام عزیزم ممنونم ازت دوستم بهم گفت چقدر زحمت کشیده بودید بخاطر من دست گلتون دردنکنه خدا خیر دنیا ...

فقط قول بدید ناامید نباشید هیچ وقت. خدا خیلی بزرگه

و با روانشناس صحبت کنید انشاالله

قربونتون کاری نکردم عزیزم...  انشاالله که بزودی قشنگترین روزهای زندگیتون رو با چشماتون ببینید ...

قریون دل مهربونتون عزیزدلم

توروخدا منو ببخشید اگه درخواست دوستی تون قبول نکردم

شرمندتون بخدا

بازم بابت همه ی مهربونی هاتون یه دنیا ازتون ممنونم

ان شاءالله خداوند به جای من براتون جبران کنه  ممنونم ازتون

فقط قول بدید ناامید نباشید هیچ وقت. خدا خیلی بزرگه و با روانشناس صحبت کنید انشاالله

ان شاءالله که بتونم

ممنونم

قریون دل مهربونتون عزیزدلم توروخدا منو ببخشید اگه درخواست دوستی تون قبول نکردم شرمندتون بخدا بازم ...

خواهش میکنم گلم دشمنتون شرمنده 

ببخشید دیر پیامتون رو دیدم آخه قرار بود یه مدت سایت نیام ولی نمیدونم چی شد امروز یکی یکی تایپیکاتون رو خوندم... از خوشحالیتون، از لحظات عاشقانه کنار همسرتون... شاد شدم و از ناراحتی هاتون غمگین... 

الان که دارم تایپ میکنم اشکام بی اختیار داره میریزه و بند نمیاد من عمیقا و از ته قلبم به وجود پاکت غبطه میخورم و امروز بیشتر از هر بار فهمیدم خیلی فاصله دارم با خوب بودن و امیدوارم خدا منو ببخشه و ازم رو برنگردونه... 

الهی به حق این لحظه اذان عاقبت بخیر بشی

انشاالله که درمانت رو شروع میکنی و بزودی تایپیک سلامتیت رو همینجا میبینم به امید خدا 

به نقطه های مثبت زندگیت فکر کن به داشته هات... تاب بیار نازنینم خدا به موقعش روی ماهتو میبوسه

خواهش میکنم گلم دشمنتون شرمنده  ببخشید دیر پیامتون رو دیدم آخه قرار بود یه مدت سایت نیام ولی ن ...

عزیزدلم خواهش میکنم لازم به عذرخواهی نیست

من باید از شما عذرخواهی کنم که باعث ناراحتی شما شدم گلم

این حرفها چیه شما خیلی خیلی از من بهتر و پاک تر و معصوم تر هستی عزیزم

خدا همیشه پشت و پناهت باشه دوست مهربونم

ممنونم از دعای خیرت رفیق🌹