2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تونر گفته مال پاک کننده ارایشه

نه تونر مکمل شست و شوی پوسته و باعث میشه پوست عمیقأ شسته بشه، واسه پاک کردن آرایش باید از میسلار واتر یا شیر پاک کن استفاده کنی، کلا روتین پوستی این مدلیه که یادت میدم، اگر میخوای پوستت خیلی تمیز بشه : 

اول با کمک پنبه و میسلار واتر یا شیر پاک کن پوستت رو تمیز می‌کنی.

بعدش با یه فیس واشر یا همون شوینده پوست صورت و آب صورتت رو میشوری، 

بعدش تونر رو با پنبه می‌کشی به پوستت، 

آخرش هم یه آبرسان یا سرم ویتامین سی به صورتت میزنی

برا اینکه بخام آرایش کنم چی

همین روتین رو انجام بده اگر خواستی آرایش کنی بعد از آبرسان زدن کرم پودر یا ضد آفتاب و این چیزا رو بزن و روش هم باقی مراحل آرایشت. موقع پاک کردن هم دوباره تا مرحله آبرسان پیش برو

همین روتین رو انجام بده اگر خواستی آرایش کنی بعد از آبرسان زدن کرم پودر یا ضد آفتاب و این چیزا رو بز ...

میگم صبحا که از خواب بیدار میشم چیزی ننهاد بزنم؟ 

من اینا که گفتی چه قیمته

ببین یه سایت لوازم آرایشی هست به اسم خانومی من چند ساله همیشه ازش خرید میکنم ، تنوع محصولاتش خیلی زیاده و همه قیمتی داره، تخفیف هم میزنه، تو خود سایت مجلات آموزشی داره که همین روتین های پوستی متخص انواع پوست ها رو توضیح داده . تو گوگل سرچ کن سایت لوازم آرایشی خانومی، سریع میاره هم میتونی قیمت محصولات رو ببینی هم با کاربرد هاشون آشنا بشی 

میگم صبحا که از خواب بیدار میشم چیزی ننهاد بزنم؟ 

روتین پوستی یه چیز تقریبا ثابته ولی خب بین شب و روزش یه کوچولو فرق هست ، مثلاً ما کرم روز داریم ، کرم شب هم داریم که این کرم ها رو باید بعد از این که صورتت رو کامل تمیز کردی به پوستت بزنی، اگر مثلا خواستی آرایش کنی بری بیرون روی همینا میتونی یه ضد آفتاب رنگی هم بزنی ، برو همون سایت خانومی که بهت گفتم اونجا کامل توضیحات رو داده ، منم از همون جا یاد گرفتم