2777
2789
عنوان

بحث سیاسی😛

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 20 پست
اره خیلی رقصیدممممم هم‌حنا هم عروسی ولی عروسی بیشتر😂 البته دیجیمم خیلی خوب بود😂

خخخ من یه کار خیلی زشتی ک کردم تو عروسیم 

.یادمه یه تراول پنجاهی شاباش ازدستم افتاد خودم دولا شدم برداشتمش 😂😂😂😂😂 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخ من یه کار خیلی زشتی ک کردم تو عروسیم  .یادمه یه تراول پنجاهی شاباش ازدستم افتاد خودم دولا ...

وااااای نگووووو😪😂

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...💔
واییییی😂😂😂🤦🏻‍♀️

سر صحنه فیلم برداری تو باغ .  فیلمبردار گف ۱ ۲ ۳ ک گفتم همو ببوسید 

مام هول بازی دراوردیم یجوری لب گرفتیم . یارو گف نمیخاد اقا نمیخاد . شما اینکاره نیستید . اون یه بوسه مِلو و رمانتیک میخاس . ما داشتیم کبود میکردیم همو. 

وسط رقص با ساقدوش ،  ابجیم داشت راه میرفت با ک.ون افتاد زمین جلو چشممون . خندمون گرفته بود وسط رقص .

یجام هس من شیرینی خوردم لای دندونم گیر کرده دارم با زبون ب زور درش میارم تو یه گوشه فیلم افتادم خیلی تابلوعه . 

یجام اهنگ کردی پخش شده . بجای اینکه وسط باشم بقیه  دورم بچرخن . خودمم جوگیر رفتم تو اون دایره بزرگه میچرخمو  دسمال تکون میدم . 

ی تیکه م اهنگ عروس دومادو ببوس یالا ارمین نصرتی پخش میشه .همون ک میشمرن از ۱۰ تا ۱ .

بعد این وسطا ابجیم داش بهم‌شاباش میداد . منم خر کییییف . تا شوهرم میاد ک همو اون تیکه بغل کنیم من رومو برمیگردونم شاباش بگیرم . اون بنده خدا ضایه میشه 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️