2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۵ تا هستیم به شدت ناراضی هستم خواهرم دلم شکسته سپردمش به خدا ۳ تا برادر دارم که یکیش خوبه کاری به هم نداریم حسابش از همه جداس  و یکیش تا میخوردم من و کتک زده در صورتی که خودش حتی زندان هم رفته کسی بهش چیزی نمیگه و یکیش ....نگم بهتر اما کاش من هیچ وقت تو خانواده ی پرجمعیت به دنیا نميومد

البته همه ی اینها برمیگرده به مادرم و تربیتش چون پسر دوست بود برای همین برادر هام برای هر کاری آزاد هستن😔

آدم یه دونه بچه داشته باشه ولی آینده اش تامین کنه آب تو دلش تکون نخوره ۵ تا بچه داشته باشه هیچکدوم ...

حرف دلمو زدی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من یه خواهر دارم 

همه دور و بریهام و دوست و آشنا زیاد بودن 

کم بچه ما بودیم

همشون خیلی با هم خوب بودن و دور هم شاد بودن همیشه تعداد زیاد دوست داشتم.

من و آبجیم هم خیلی خوبیم فقط کمیم خیلی وقتها کم تعداد بودن بهمون معلوم میشه

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
من ۵ تا هستیم به شدت ناراضی هستم خواهرم دلم شکسته سپردمش به خدا ۳ تا برادر دارم که یکیش خوبه کاری به ...

ای بابا چرا من هر کیو میبینم پسر دوسته ولی تو خونواده همسرم ماملا برعکسه😵‍💫

من از داشتن خواه. برادر راضی هستم اما همسرم میگه ای کاش تک فرزند بودم چون پدر و مادرش تبعیض قائل شدن بین خودش وبرادرش.

به برادرش مغازه دادن کار راه انداختن براشو ازادش گذاشتن اما همسر من فقط مثل یه کارگر ازش کار کشیدن و وقتی کارشون گرفت پرتش کردن بیرون

واسه همینم شوهرم بچه دوم نمیخواد میگه میخوام همین یکی رو با کیفیت بزرگ کنم اما من نگران اینده پسرم هستم مگه پا چقدر عمر میکنیم بعدا اگه تنها بشه چی.

الهی به امید خودت...