2777
2789
عنوان

مدیرعامل شرکتی که کارمیکنم دستمو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 26 پست
تازه فکر کردی منظور داره؟ اون آدم مریضه ازش فرار کن نمیتونی مرخصی بگیری تا زایمانت نری؟

اصلا فکرشو نمیکردم... باید زودتر مرخصی بگیرم ولی هنوز خیلی زوده از اونطرف وقتی بچه به دنیا بیاد کم میارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر میکنم شاید به زن باردار فانتزی داره!!!؟؟؟ شما همچین چیزی نشنیدید؟

ببخشید عزیزم اینو میگم . مردای خیلی کثیف برای غلطهاشون دنبال زن باردار میگردن ( میدونی که چی میگم ) فکر میکنن زن باردار دیگه نمیتونه براشون خطری ایجاد کنه و...‌ خیلی مراقب باش 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
فکر میکنم شاید به زن باردار فانتزی داره!!!؟؟؟ شما همچین چیزی نشنیدید؟

نه بعید میدونم. ولی به هر حال اگه یه درصد هم داشته باشه دوتا ادم بالغ هستید و میتونید درموردش باهم صحبت کنید و وقتی فهمیدی منظوری داره محترمانه ازش خداحافظی کنی و شغلتو ترک کنی. نیاز به ترسیدن و پرخاش نیست. رفتار حرفه ای داشته باش 

من آدم مذهبی نیستم، ولی نمیدونستم چی بگم..انگار توشرایط قرار گرفتم و مجبور شدم

به نظرم اصلا ربطی به مذهب نداره همین که یه مرد به خودش اجازه میده از یه خانم این تقاضا رو داشته باشه افکار خوبی در سر نداره.. 

من آدم مذهبی نیستم، ولی نمیدونستم چی بگم..انگار توشرایط قرار گرفتم و مجبور شدم

عزیزم خیلی خوبه که میگی مذهبی نیستم ولی ناراحتی از این برخورد 

یه نصیحت دوستانه بهت دارم چون میدونم زن پاکی هستی و البته مادری پس از این به بعد به این فکر کن اسلام هرچی را گفته به خاطر خودمونه اگر گفته زن با مرد نامحرم تماس نداشته باشید و یا حجاب داشته باشید فقط به خاطر حفظ ارزش زن بوده 

امیدوارم این تلنگری باشه که به خاطر بچتونم شده مقیدتر بشید 

من شما را نمیشناسسم که اینا رو بهتون میگم ولی اینو بدونید منم که یعنی مذهبی بودم روزی کاری دولتی و پردرآمد را فقط به خاطر ارتباط لفظی و ناخوشایند بین همکار مرد و زن گذاشتم کنار چون احساس کردم نمیتونم تحمل کنم و ممکنه کم کم مثل اونا بشم الان خیلی خدا را شاکرم که کار نرفتم و خداوند هزاران بار جاش رو برام پرکرد 

موفق باشید . به خوبی زایمان کنی