2777
2789
چه شماریه ؟ دکتره؟

فقط همین ۴۰۳۰رو بگیر پیش شماره و چیزی نداره ماما هستن شبانه روزی هست راهنماییت میکنن من خودمم باردارم 

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم شاید بهتر بشم ولی تغییر نکردم

حتما زنگ بزن بپرس فرداهم ک دکتر نیس

درخواست دوستی ندید لطفا با تشکر،🙏🤗.دعای همیشگیم....سلامتی همه خانوادم،خوشبختی بچه هام،خوشبختی خودم.ی خونه سه اتاق خوابه.ی ماشین خوشگل،😍
حتما زنگ بزن بپرس فرداهم ک دکتر نیس

تو بیمارستان اگه پزشک زنان مقیم نباشه حتما انکال هست باید برن قسمت زایشگاه بیمارستان یک پرونده سرپایی تشکیل میده چکش میکنه به دکتر اطلاع میده دکتر نظرش رامیگه دستورهاش را انجام میدن بعد یا بستری میکنه یامرخص

شما باید بری درمانگاه فشارت را چک کنی  اول یک مسکن ساده بخور اسنراحت کن مایعات بخور اگه خوب نش ...

فشار سنج داریم چون افت فشار دارم از اول بارداری خریدم الانم فشارم ۱۱ رو ۸ بود

ممنون گلم الان انجام میدم

👩‍🏫

فشار سنج داریم چون افت فشار دارم از اول بارداری خریدم الانم فشارم ۱۱ رو ۸ بود ممنون گلم الان انجام ...

خوب اینم در نظر بگیر وقتی کسی سردرد بشه یا کلا جایی بدنش درد بکنه فشارش میره بالا

ولی اگه دیدی خوب نشدی فردا بری زایشگاه یک ازمایش ادراربرات مینویسن اگه پروتیمچن تو ادرار بود برات ازمایش خون مینویسن

فشار سنج داریم چون افت فشار دارم از اول بارداری خریدم الانم فشارم ۱۱ رو ۸ بود ممنون گلم الان انجام ...

بعد الان ۱۱روی ۸را درست گرفتی چون میگی افت فشار هم داشتی ان۸زیادی براشما الان باید ۱۱،رو۶یا۷باشی 

بعد الان ۱۱روی ۸را درست گرفتی چون میگی افت فشار هم داشتی ان۸زیادی براشما الان باید ۱۱،رو۶یا۷باشی&nbs ...

سلام گلم 

بله اولین بار بود اینقدر شده بود همیشه ۸  ۹ بود فشارم تا صبح چند بار چک کردم

الان اوکی شد فردا باید برم پیش دکترم نوبت دارم ولی باز تا شب چک میکنم باز دیدم این طور بود میرم بیمارستان

👩‍🏫