اذریا خیلی مغرورن...درون گران احساساتشون رو راحت نمیتونن به زبون بیارن...از قلبشون دوست دارن عمیق سعی میکنن با کاراشون نشون بدن که طرف رو دوست دارن...کم حرف...اجتماعی نیستن و تنهایی خودشون رو بیشتر دوست دارن ...خودشون حال خودشون رو خوب میکنن و متکی به کسی نیستن...سخت دل میبندن...طرفشون یه اشتباه کنه یبار فقط بهش فرصت جبران میدن و آنی میتونن بزارنش کنار.خیلی حسابگرن.مثل موش انبار میکنن مثلا طرف عاشق قهوه س میره یه بسته میخره دوتاشو قایم میکنه ته کابینت.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خودش میفهمونه...چیزیو بخواد مستقیم میگه ولی اذریا رو به راحتی نمیشه از رفتارشون فهمید درک کردن اذریا سخته چون چیزیو سخت بروز میدن...مردادیا اینجور نیستن احساساتشون رو به زبون میارن هم کلامی هم با عمل البته اگه کسیو از ته دل بخوان
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اره ...من زودرنجم زود بهم برمیخوره ولی سن که میره بالا بهتر میشه ...من قبلاً اشکم دم مشکم بود