2777
2789
عنوان

زده به سرم

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 29 پست
وای توام مثل من همش تو سایتی تاپیکا میرم چند ساعته میبینم توام هستی 😂😂😂

من اره همیشه

کمر دردم بیشتر تو استراحتم

همسرم خوابه یا اکثرا سرکاره

پسرمم گاهی با من حرف میزنه بازی میکنه گاهی با خودش مشغوله

شهر غریبم هستم و به شدت گرم هیچ جا نمیشه رفت🤷🏻‍♀️

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

یه زمانی قطعا بدون شک به حضور یه شخصی توی زندگیتون نیاز پیدا میکنید ، و خلقناکُم ازواجا

این که الآنم گاهی پیدا میکنم ولی میگم اینجور بهتره

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اره همیشه کمر دردم بیشتر تو استراحتم همسرم خوابه یا اکثرا سرکاره پسرمم گاهی با من حرف میزنه با ...

اوووه دلیلت کافی بود 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
انسان نیاز ب ی همدم داره کسی از از جنس روحت باشه  کافیه ی انتخاب درست داشته باشی  اون هم ...

درسته ولی نمی‌دونم چرا دوست ندارم انگار یه مسئولیت بزرگی داری حامله بشی وای مواظب باشی شوهرت تعهد داری مهمون داری هزار دنگ‌و فنگ

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
چرا خدانکنه ؟

اولا که به مجرد بچه نمیدن بزرگ کنه  ثانیا مردم توی این دوره زمونه توانایی بزرگ کردن بچه خودشون رو هم ندارند ثالثا  تا کی می خواهید مجرد بمانید به آخرش فکر کر دید تا حالا سرای سالمندان رفتید ببینید اونجا چی میگذره

کاربر آقا
منم گاهی اوقات همین فکر رو میکنم بااین تفاوت که بچه رو هم نمیخوام😅

چندسالته عزیزم 

چندسالته عزیزم 

۲۰

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

اولا که به مجرد بچه نمیدن بزرگ کنه  ثانیا مردم توی این دوره زمونه توانایی بزرگ کردن بچه خودشون ...

چرا می‌تونه مطالعه کنید 

اگه خدا بخواد میتونی بعدم ثواب داره آدم با جون و دل می‌کنه 

شماهم از هر حرفتون انرژی منفی می‌باره 

الان همه اون هابی که تنها بودن خونه سالمندان هست؟خیلی ها بودن با وجود بچه رفتن سالمندان این نشد دلیل

۲۰

هم سن هستیم

اولا که به مجرد بچه نمیدن بزرگ کنه  ثانیا مردم توی این دوره زمونه توانایی بزرگ کردن بچه خودشون ...

پیر بشیم پرستار میگیریم نگران نباشید خانه سالمندان نمیریم

تازه بچه داشته باشیم هم مزاحمشون نمیشیم

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

هم سن هستیم

خوشبختم

چرا می‌تونه مطالعه کنید  اگه خدا بخواد میتونی بعدم ثواب داره آدم با جون و دل می‌کنه  شما ...

خوب این هم یک نظریه باید شرایط فرزند خواندگی رو از بهزیستی بگیرید و شامل حالتون شد کار بدی نیست من موافقم ثواب هم داره

کاربر آقا
خوشبختم

همچنین عزیزم

خوب این هم یک نظریه باید شرایط فرزند خواندگی رو از بهزیستی بگیرید و شامل حالتون شد کار بدی نیست من م ...

👏