2777
2789
عنوان

کیا نزدیک هست

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 42 پست
ی پنج شیش روز دیگه باید بشم . حالم ک داغونه ولی بخاطر مشکلاتمه اصن کار ب پریودیم نداره 

انشاالله مشکلاتت حل بشن 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من وسط این عذاب الهیم😣

عذاب الهی نیس در واقع نعمته ما نمی‌فهمیم 

درد داری؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
منم تازه دیروز شدم... حال خوبی ندارم

تا چندم خونریزی داری 

سه روزه شدم الان کمتر شده راحتم 

خوبه عزیزم روز سوم آدم انگار دیگه میاد سرجایش خودش

اخ روز اول هیچ جوره برای من عادت نمیشه با اینکه هشت ساله پریود میشم 

من این ماه بعد ۳۰ روز عقب انداختم شدم کل این ماه رو درد کشیدم مخصوصا دیروز که ساعت ۸ شب تازه ظرف های ناهار رو شستم به شوهرمم گفتم از بیرون غذا بگیر

حالا هم که از صبح شدم و افتادم از کمردرد دل درد

ماه های دیگه بهترم این عقب انداختن اذیتم کرد

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
دیشب مثل سگ پاچه یه بنده خدا رو گرفتم  گفت عزیزم بخدا داری پریوود میشی انگاربیخال شو امروز شدم ...

🤣🤣🤣🤣🤣کی بوده اینقدر با درک بوده

شیاف دیکلوفناک بذار

تا حالا اصن استفاده نکردم و ندارمم الان

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
چه شکری😑 تاچشم باز کردم پریود شدم از۹سالگی، خونریزی زیاد 😑خودشم سه هفته یبارم موعدش میرسه 

چرا آنقدر زود شدی 

من این ماه بعد ۳۰ روز عقب انداختم شدم کل این ماه رو درد کشیدم مخصوصا دیروز که ساعت ۸ شب تازه ظرف های ...

دلیل عقب انداختند چی بود؟ بهت باشی عزیزم 

عذاب الهی نیس در واقع نعمته ما نمی‌فهمیم  درد داری؟

نه خداروشکر من قبل پریودی و اولای پریودی درد دارم الان دیگه نع   

دلم تنگ است..برای کسی که نمی شود او را خواست..نمی شود او را داشت..فقط می‌شود سخت برای او دلتنگ شد..و در حسرت آغوشش سوخت..💔