2777
2789

دوستان من این بار آخری هست که این پست رو میذارم گفتم شاید علاقه مندان هنوز باشن که ندیدن : من یه کانال زدم به اسم : ketabrayegann@، داخلش هرچیزی که باعث افزایش دانایی و آگاهی بشه قرار میدم ، کتاب ، آهنگ های معنا دار ، انیمیشن های کوتاه ، شعر و ... مطمئن باشید ضرر نمی‌کنید، این همه کانال به درد نخور داریم ، این کانال نمیتونه بد باشه مگه نه ؟ یه نگاه بهش بکنید ، اسم کانالم Book_tree هست ، ممنون میشم حمایت کنید

اسم چند نمونه از کتاب هایی که داری میگی؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند نمونه از کتاب هایی که داری بگو

دیوید کاپرفیلد ، قلعه حیوانات ، بوف کور ، دنیای قشنگ نو ، آرزوهای بزرگ ، کوری ، بینوایان ، الیور تویست ، صد سال تنهایی ، پیامبر و دیوانه ، هری پاتر ، ارباب حلقه ها ، استخوان های دوست داشتنی ، سالار مگس ها ، اضطراب موقعیت ، غرور و تعصب ، بلندی های بادگیر و .....

دیوید کاپرفیلد ، قلعه حیوانات ، بوف کور ، دنیای قشنگ نو ، آرزوهای بزرگ ، کوری ، بینوایان ، الیور توی ...

عضو میشم حتما

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
خب پی دی اف کتابا رو میزارین ، ناشر یا نویسنده راضی هست ؟

با توجه به وضعیت بد اقتصادی ، خیلی ها توانایی خرید کتاب رو ندارن و خیلی کتاب ها تو کتاب خونه ها پیدا نمیشه یا در دسترس نیست ، باید انسان ها یکم از فاز مادیات خارج بشن و بهم کمک کنن

با توجه به وضعیت بد اقتصادی ، خیلی ها توانایی خرید کتاب رو ندارن و خیلی کتاب ها تو کتاب خونه ها پیدا ...

دلیل خوبی نیس چون پول‌ نیس از مال دیگران بدون اجازه استفاده کنیم 

اونا کلی پول نشر و ویراستار و این چیزا رو دادن !! 

دلیل خوبی نیس چون پول‌ نیس از مال دیگران بدون اجازه استفاده کنیم  اونا کلی پول نشر و ویراستار ...

دوست عزیز کتاب هایی قرارداده میشه که تو خیلی کانال های دیگه هم هست، نمیدونم شما عضو انتشاراتی چیزی هستید یا صداتون از جای گرم بلند میشه ، ولی واقعا من تو اطرافم یه ملت رو میبینم که حتی نمیتونن غذای روزانه رو تهیه کنن ، و نگران نباشید