2777
2789
عنوان

بیاین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 44 پست
ن پ 

ای بابا 😐😂 

هر تاپیک ج.ح که میرم همینو میگنا 

بزار یکم حرف اضافی بزنم لینک نمونه رو ریپلای 

آره خلاصه که من خیلی آدم شاخیم و جرئت دارم عکسمو بزارم 😏😏 حالا این همه حرف زذم باز لینک نمونه

خب دیگه بسه 

بفرما اینم من 😐😂 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230515_175734_ab82.jpg

دوسـت داشتی برام دعا کن :)💚 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هستم

تا حالا فکر تلافی ب سرت زده 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲
ای بابا 😐😂  هر تاپیک ج.ح که میرم همینو میگنا  بزار یکم حرف اضافی بزنم لینک نمونه رو ری ...

آبی نیست عزیزم

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲
برو به مامانت بگو حامله‌ای از دوست پسر جدیدت  و واکنش مامانت رو بگو 😂😂😂😂

مامانم پیشم نیس آخه 

ولی میدونم یه باشه میگه و میگذره میدونه اهل این کارا نیستم 

نهایت خلاف من خوردن خوراکیایی که برا معدم ضرر داره 😂

دوسـت داشتی برام دعا کن :)💚 

بپرس

جنگ صلح است..آزادی بردگی‌است..نادانی توانایی‌است کتاب ۱۹۸۴_جورج اورول" مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باور های قبلی آن ها را تایید می‌کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن بگیرد "استیون هاوکینگ" ...خووووووواهششش می‌کنم کتاب قلعه حیوانات رو بخونید باور کنید خیلی کوتاهه فقط بخونیید...
تا حالا فکر تلافی ب سرت زده 

اره قبلا که بچه تر بودم.ولی الان نه. حتی دلم نمیخاد تو جمع تیکه هم بندازم به کسی.هرچندهم که بهم بدی کرده باشه

هرآنکه مهر یکی دردلش قرار گرفت...روا بود که تحمل کند جفای هزار🌈
روش نگهدار بعد بزن باز کردن میتونی ببینی

نشد بازم یاد ندارم 

اره قبلا که بچه تر بودم.ولی الان نه. حتی دلم نمیخاد تو جمع تیکه هم بندازم به کسی.هرچندهم که بهم بدی ...

من خیلی تلافی دوست دارم خیلی لذت بخش