2777
2789
عنوان

مردای روس 😂🦵

| مشاهده متن کامل بحث + 4856 بازدید | 97 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ماسیمو اهل کجا بود؟

نمیدونم ولی خیلی کراشهههه

از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم/خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم/وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد/که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

حالا این مردای خارجی و روس رو ک پاشنه در خونتون کندن چکار کنیم؟  چ فکرا میکنیدا

😂😂😂😂 ایرانی ام پاشنه درو نمیکنه چ برسه روس و خارجی😜😜😜 شوخی کردم

از قضا روزی اگر حاکم این شهر شوم/خون صد شیخ فدای سر یک مست کنم/وسط کعبه دو میخانه بنا خواهم کرد/که نگویند مستان ز خدا بی خبرند...

مردای ایرانی همشون خوبن ، ولی من تا حالا قد کوتاهتر از خودم مرد ندیدم همه بلندن  من ۱۷۰ قدمه ، ...

حالا اطرافیان تو بلندن ولی میانگین مردای ایرانی فکر میکنم ۱۷۰ باشه

من تو خیابون راه میرم اکثرا هم قدمن،تک و توک بلند تر باشه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

عاشق مردای سفید و بورم رفته بودم دبی یه هتل مخصوص خارجیا بود بیشتریا المانی و روس بودن وای چع مردایی دیدم تازه فهمیدم مرد یعنی چی قدای بلنددددد هیکلای ورزیده چشمای آاااابی وای اصلا نمیشد چشم بردارم ازشون یکی از یکی خوشگلتر 

خودمعلی هرگز نمی بخشمت