2777
2789
عنوان

همه نظر بدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 27 پست
پس کنار بیا باهاش گلم اگه دوسش داری

ادمیه محیط کار همه ازش میترسن. منم ی زمانی پروژه ای باهاشون داشتیم خیلی اذیت کرد. ی روز که داد میزد اشکام سرازیر شد و از ادارشون زدم بیرون. واقعا مقصر نبودم. چند ماه بعد از همکارام پیگیری کرده بود پیدام کرد و از اون موقع شروع شد. خودش میگه تو فقط منو اروم میکنی چون دروغ نمیگی و کارتو با وجدان انجام میدی.

عزیزم اگر واقعا انسانه و ادم خوبیه ک قرار نیس تو خوشیا باشی و تو ناراحتی ولش کنی.ولی اگر کلا به درد ...

ادم خوبیه قبلا که اوکی بود خیلی حواسش بهم بود. رفتار بد ازش ندیدم به غیر از عصبانیتش. که اونم سریع جمع میکرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمیه محیط کار همه ازش میترسن. منم ی زمانی پروژه ای باهاشون داشتیم خیلی اذیت کرد. ی روز که داد میزد ...

درکش  کن عزیزم ..❤🙂 اگر موقعیت ازدواج دارین چرا خاستگاری نمیاد ؟؟ چند ساله باهمید ؟

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد
ادم خوبیه قبلا که اوکی بود خیلی حواسش بهم بود. رفتار بد ازش ندیدم به غیر از عصبانیتش. که اونم سریع ج ...

اگر بخای ادامه بدی واسه عصبیانیتش مشاور برین.چون تو زندگی فرق داره شدید تر میشه.

درکش  کن عزیزم ..❤🙂 اگر موقعیت ازدواج دارین چرا خاستگاری نمیاد ؟؟ چند ساله باهمید ؟

واقعا شرایطشو نداریم. من درگیر درسمم. ایشون مشکل مالی داره. خیلی تحت فشاره. گفته بیام حداقل نامزد کنیم اما میدونم خانواده ام مخالفت میکنن. نمیخوام غرورش بشکنه. بیشتر از 6 سال

واقعا شرایطشو نداریم. من درگیر درسمم. ایشون مشکل مالی داره. خیلی تحت فشاره. گفته بیام حداقل نامزد کن ...

خواهری اشتباه میکنی.... بزار جلو بیاد 

خطاب به تمام خستگان جهان ؛ باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد 🌸💞💌  اللهم صل علی محمد و آل محمد
اگر بخای ادامه بدی واسه عصبیانیتش مشاور برین.چون تو زندگی فرق داره شدید تر میشه.

عصبانیتش چند دقیقه اس. داد میزنه. منم مثل بز نگاه میکنم زود میگه ببخشید هارت و پورتمو نبین. نگرانتم. البته منم کم اذیت نکردم. فک کن الان مسافرته منم باید برم سفر. گفته قبل از دیدنت بری اسمون رو رو سرت خراب میکنم. فقط حرف میزنه!!!

من آخر این رل رو درک نکردم من با هشتاد نفر هستم و همه رو میچاپم تهشم بلاک و بای و پسره فقط فکر رابطه ...

وقتی با هشتاد نفری پسرام برای رابطه میخوانت پس چی فکر کردی؟؟

'زندگی رو بزار رو حالت پرواز و به سمت رویاهات پرواز کن‌‌'🕊🤍️
وقتی با هشتاد نفری پسرام برای رابطه میخوانت پس چی فکر کردی؟؟

مثال زدم وگرنه اهل دوست پسر بازی نیستم میگم دخترا این کارو میکنن و پسر ها اون کارو و این مسخره بازی ها رو درک نمیکنم 

زندگی کسی رو با کارهامون نابود نکنیم شاید سر خودمون اومد
اذیت کردن ک همیشه دو طرفست بلخره ادمیم.ولی خب بتزم پیگرش باشی بهتره

همکاراش میدونن منو دوس داره. کاری داشته باشن به من میگن. انصافا ایشونم درخواستشونو قبول میکنه. لعنت به پول و مشکل مالی

مثال زدم وگرنه اهل دوست پسر بازی نیستم میگم دخترا این کارو میکنن و پسر ها اون کارو و این مسخره بازی ...

واقعا بعضی دخترا به فکر پولن من اصلا حقوقشو نپرسیدم هیچ وقت. اجازه ندادم هدیه بخره دیگه با دعوا ازش قبول میکنم. البته کسیو قضاوت نمیکنم.