2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی الکی بولد شد

آره دقیقا 

من همون اول که سریال بیرون اومد دیدمش و خیلی به نظرم معمولی اومد ، بعد دیدم اووووه چقد دارن بزرگش میکنن 

شاید اگه بعد از بولد شدنش می‌دیدم فک میکردم خفنه!!

هر نری که درخواست میده بهتره بره در مورد پدر واقعیش تحقیق کنه

برای رده سنی نوجوان خوبه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
موافقم

کسی که هری پاترو نگاه کرده باشه متوجه میشه از شدت چرت بودی ونزدی.کاراکتر و شخصیتا جالب بود ولی اصلا روی داستان کار نشده بود

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
آره دقیقاً اگه میبینین این فیلم براتون جذابیتی نداره یا سلیقه تون باهاش جور درنمیاد یا این رده سنی ن ...

دقیقا من خودم نوجوانم ولی داستان برای کودکان بود انگار

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
کسی که هری پاترو نگاه کرده باشه متوجه میشه از شدت چرت بودی ونزدی.کاراکتر و شخصیتا جالب بود ولی اصلا ...

دیگه هیچکس نمیتونه داستانی مثل هری پاتر خلق بکنه📖✍🏻

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
آره دقیقا  من همون اول که سریال بیرون اومد دیدمش و خیلی به نظرم معمولی اومد ، بعد دیدم ا ...

منم همون اوایل دیدمش، کم کم دیدم زیادی داره بهش توجه میشه، خصوصا این دختر بچه هایی که فاز دارک برداشته بودن

پری‌ها هیچی نگفتن، زار و زار گریه میکردن پری‌ها                      می‌شنوم؟      https://abzarek.ir/service-p/msg/1225548             
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792