2777
2789
چ  جوری خریدی؟

خانواده برام خریدن

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

میشه بگید با چقدر سرمایه گل فروشی میشه باز کرد

گلم دیگه نهایت تا ۲۰۰ تمون میشه بخوای دکور بزنی و وسایل بخری حالا جدا از گرفتن اجاره مغازه اینا دیگه

والا...دیگه...والا..

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره میارم گلم ولی بسته به بازار و خرید ملت هست پیونی کلا گرونه طرفدارش خاصی رز سیاه هم خیلی جذابه ...

وای خوشبحالتون که :((( 

من عاشق رز سفید 

رز سیاه 

پیونی سفید 

پیونی صورتی ام 

هر چقدر هم گل بخرم سیر نمیشم 

دلمم میسوزه که چرا خشک میشه 

شما خیلی خوشبخت این که وسط این همه گل حالتون خوب میشه 

گل هستین خودتون 🌱🥺

درخواست قبول نمیکنم، درخواست ندید

۲۴،ماشین دارم،۱تومن پس انداز ،بیکارفعلا😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

وای خوشبحالتون که :(((  من عاشق رز سفید  رز سیاه  پیونی سفید  پیونی صورتی ام ...

گل هاتو بذار تو یخچال و آب سرد سرد باشه ماندگاری بشتر میشه 

ولی دیگه اره بالاخره خشک میشن داوودی عمر بیشتری داره نسبت به همشون 

من خودم عاشق لیسینتوس هستم

فدات گلم عزیزم اره من تنها دلخوشیم همین شغلم هست

ممنون خودت گلی❤❤🥰🤩🥰❤❤❤❤❤🥰❤❤❤

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عالی  ماشینت  چی؟

کوئیک

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

گل هاتو بذار تو یخچال و آب سرد سرد باشه ماندگاری بشتر میشه  ولی دیگه اره بالاخره خشک میشن داوو ...

مرسیی :))))

دیدم گل فروشا گل ماه تولد و مناسب هر شخصیت رو هم میدونن ، شما هم میدونین ؟ 

خیلی ذوق کردم که گل فروشی شما :)

درخواست قبول نمیکنم، درخواست ندید

مبارک عزیزم

مرسی