2777
2789
عنوان

✨درمسیرنور با قرآن ✨

112 بازدید | 4 پست

الهی پناهم باش 💎 

سـ🌸ـلام
صبح بهاریتون بخیر و سلامتى ☕️

🌸ان شاءالله که
☕️تنتون سالم ..
🌸لبتون خندون..
☕️لحظاتتون گلبارون

🌸و زندگیتون پراز
☕️سلامتی و عاقبت بخیری
🌸و عشق و آرامـــش باشه

✨ اعوذ باالله من الشیطان الرجیم ✨ 

بِسمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ 🌸 

سوره انبیاء، صفحه323🌠

وَکَمْ قَصَمْنَا مِن قَرْیَةٍ کَانَتْ ظَالِمَةً وَأَنشَأْنَا بَعْدَهَا قَوْمًا آخَرِینَ

11 - و چه‌ بسیار شهرهایی‌ ‌را‌ ‌که‌ [مردمش‌] ستمکار بودند درهم‌ شکستیم‌ و ‌پس‌ ‌از‌ ‌آنها‌ قومی‌ دیگر پدید آوردیم‌
فَلَمَّا أَحَسُّوا بَأْسَنَا إِذَا هُم مِّنْهَا یَرْکُضُونَ
12 - ‌پس‌ چون‌ عذاب‌ ‌ما ‌را‌ احساس‌ کردند، ‌به‌ ناگاه‌ ‌از‌ شهر می‌گریختند
لَا تَرْکُضُوا وَارْجِعُوا إِلَى مَا أُتْرِفْتُمْ فِیهِ وَمَسَاکِنِکُمْ لَعَلَّکُمْ تُسْأَلُونَ
13 - [‌به‌ استهزا گفته‌ می‌شد]، نگریزید و ‌به‌ زندگی‌ خوش‌ و ‌به‌ خانه‌های‌ ‌خود‌ برگردید ‌تا‌ شاید [فقرا] ‌از‌ ‌شما‌ حاجت‌ خواهند [و ‌شما‌ ‌هم‌ ندهید]
قَالُوا یَا وَیْلَنَا إِنَّا کُنَّا ظَالِمِینَ
14 - گفتند: ای‌ وای‌ ‌بر‌ ‌ما، ‌که‌ ‌ما واقعا ستمگر بودیم‌!
فَمَا زَالَت تِّلْکَ دَعْوَاهُمْ حَتَّى جَعَلْنَاهُمْ حَصِیدًا خَامِدِینَ
15 - سخنشان‌ پیوسته‌ همین‌ ‌بود‌ ‌تا‌ آنان‌ ‌را‌ درو کردیم‌ و خاموش‌ ساختیم‌
وَمَا خَلَقْنَا السَّمَاءَ وَالْأَرْضَ وَمَا بَیْنَهُمَا لَاعِبِینَ
16 - و آسمان‌ و زمین‌ و آنچه‌ ‌را‌ ‌که‌ میان‌ ‌آن‌ دو ‌است‌ بازی‌کنان‌ نیافریدیم‌
لَوْ أَرَدْنَا أَن نَّتَّخِذَ لَهْوًا لَّاتَّخَذْنَاهُ مِن لَّدُنَّا إِن کُنَّا فَاعِلِینَ
17 - ‌اگر‌ می‌خواستیم‌ مشغولیتی‌ بگیریم‌، قطعا ‌آن‌ ‌را‌ ‌از‌ نزد ‌خود‌ اختیار می‌کردیم‌
بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْبَاطِلِ فَیَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ وَلَکُمُ الْوَیْلُ مِمَّا تَصِفُونَ
18 - بلکه‌ حق‌ ‌را‌ ‌بر‌ سر باطل‌ می‌افکنیم‌ ‌پس‌ ‌آن‌ ‌را‌ درهم‌ می‌شکند و ناگهان‌ ‌آن‌ نابود می‌گردد وای‌ ‌بر‌ ‌شما‌ ‌از‌ آنچه‌ وصف‌ می‌کنید
وَلَهُ مَن فِی السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ وَمَنْ عِندَهُ لَا یَسْتَکْبِرُونَ عَنْ عِبَادَتِهِ وَلَا یَسْتَحْسِرُونَ
19 - و ‌هر‌ ‌که‌ ‌در‌ آسمان‌ها و زمین‌ ‌است‌ ‌از‌ ‌آن‌ اوست‌، و کسانی‌ ‌که‌ نزد اویند ‌از‌ پرستش‌ وی‌ سرباز نمی‌زنند و ملول‌ نمی‌شوند
یُسَبِّحُونَ اللَّیْلَ وَالنَّهَارَ لَا یَفْتُرُونَ
20 - ‌آنها‌ شب‌ و روز بی‌هیچ‌ سستی‌ تسبیح‌ می‌کنند
أَمِ اتَّخَذُوا آلِهَةً مِّنَ الْأَرْضِ هُمْ یُنشِرُونَ
21 - آیا ‌برای‌ ‌خود‌ خدایانی‌ ‌از‌ زمین‌ اختیار کرده‌اند ‌که‌ ‌آنها‌ حیات‌ دوباره‌ می‌دهند!
لَوْ کَانَ فِیهِمَا آلِهَةٌ إِلَّا اللَّهُ لَفَسَدَتَا فَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَرْشِ عَمَّا یَصِفُونَ
22 - ‌اگر‌ ‌در‌ زمین‌ و آسمان‌ ‌غیر‌ ‌از‌ خدای‌ یگانه‌ خدایان‌ دیگری‌ می‌بود، قطعا زمین‌ و آسمان‌ تباه‌ می‌شد ‌پس‌ منزّه‌ ‌است‌ ‌خدا‌‌-‌ صاحب‌ عرش‌‌-‌ ‌از‌ آنچه‌ وصف‌ می‌کنند
لَا یُسْأَلُ عَمَّا یَفْعَلُ وَهُمْ یُسْأَلُونَ
23 - [‌خدا‌] ‌از‌ آنچه‌ می‌کند بازخواست‌ نمی‌شود، ولی‌ آن‌ها بازخواست‌ می‌شوند
أَمِ اتَّخَذُوا مِن دُونِهِ آلِهَةً قُلْ هَاتُوا بُرْهَانَکُمْ هَذَا ذِکْرُ مَن مَّعِیَ وَذِکْرُ مَن قَبْلِی بَلْ أَکْثَرُهُمْ لَا یَعْلَمُونَ الْحَقَّ فَهُم مُّعْرِضُونَ
24 - آیا ‌به‌ جای‌ ‌او‌ خدایانی‌ ‌برای‌ ‌خود‌ گرفته‌اند! بگو: برهانتان‌ ‌را‌ بیاورید ‌این‌ [حجت‌ خواهی‌] سخن‌ و تذکار کسانی‌ ‌است‌ ‌که‌ ‌با‌ منند و تذکار کسانی‌ ‌است‌ ‌که‌ پیش‌ ‌از‌ ‌من‌ بودند اما بیشترشان‌ حق‌ ‌را‌ نمی‌شناسند و لذا ‌از‌ ‌آن‌ رویگردانند

صفحه : 323، انبیاء🌱

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بیشتر ببینید

سلام عزیزم روزتون بخیر و نیکی 

حاجتروا و دلشاد باشید ✨🌸💖

رَبِّ هَبْ لی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً اِنَّکَ سَمیعُ الدُّعاء         اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم 

سلام عزیزم صفحه امروز رو خوندم و ثوابش تقدیم کردم به امام خمینی (ره) عزیز که سالگردشون هست و همه شهدا و رفتگان و گذشتگان 🙏 

سلامت و حاجت روا باشی خواهر 

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم صفحه امروز رو خوندم و ثوابش تقدیم کردم به امام خمینی (ره) عزیز که سالگردشون هست و همه شهد ...

سلام گلم، قبول حق🤲🏻اجرتون با خدای مهربان🌹

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بیشتر ببینید
سلام عزیزم روزتون بخیر و نیکی  حاجتروا و دلشاد باشید ✨🌸💖

سلام گلم، الهی سعادتمند باشید و دلشاد🌸🌸🤲🏻🌹

بیشتر ببینید